19 / 04 / 2024

TOKİ Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi ihalesi

TOKİ Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi ihalesi

TOKİ Amasya Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!

Türkiye genelinde konut projelerine hızla devam eden TOKİ, şehit ve gazi yakınları için çalışmalara başladı. Kurum, 5 bin aileyi ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirecek.

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

TOKİ'den 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatı!

TOKİ, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kredi ile yalnızca TOKİ konutlarında değil istenilen yerde ve büyüklükte konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ, şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, 31 yılda yaklaşık 20 binden fazla şehit ailesine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine 702 milyon TL'lik faizsiz konut kredisi kullanma olanağı sunarak ev sahibi olmalarına yardımcı oldu.

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

TOKİ'nin faizsiz konut kredisi kampanyasında değişiklik!

TOKİ, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine açacak faizsiz konut kredisinde yönetmelikte değişiklik yaptı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden şehit ailelerine özel proje!

Şahinbey Belediyesi, gazi ve şehit yakınlarını uygun koşullarda ev sahibi yapıyor. TOKİ’nin yapacağı konutlar 20 yıl vadeli ve peşinatsız olarak gazi ve şehit yakınlarına verilecek.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Amasya Kirazlıdere'ye yeni polis merkezi inşa ediliyor!

Kirazllıdere mahallesinde Toki tarafından yapımına başlanan Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi Amirliği binasının yapım çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

TOKİ'den Ankara'daki 3 şehit ailesine 3 konut!

Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek, TOKİ tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.

TOKİ Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi ihalesi Haberi

TOKİ Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi ihalesi

Amasya İli Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası: 2015/45627  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Polis Merkezi Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer: Amasya

c) İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten...