25 / 04 / 2024

toki siirt 100 bin konut projesi

toki siirt 100 bin konut projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimini yapacağız." dedi.

TOKİ Tuzla 100 bin sosyal konut projesinde teslimler ne zaman? TOKİ açıkladı!

TOKİ, Tuzla 100 bin sosyal konut projesi konutların teslim tarihi ile ilgili X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı... 

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları belli oldu mu? 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonuçları!

TOKİ Siirt 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı heyecanla araştırılıyor. Siirt TOKİ projesine başvuru yapanlar kura sonucunu merak ediyor. İşte 8 Kasım 2022 TOKİ Siirt kura sonucu!

6 soruda TOKİ Siirt Sosyal Konut Projesi 2022! Siirt ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Osmaniye 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Siirt projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Siirt 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Siirt başvuruları resmen başladı! Siirt TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsat

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Siirt fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'nin 100 bin konut projesinde fiyatlar belli oldu! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen TOKİ projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Kurum'un o açıklamaları...

TOKİ Kahramanmaraş 100 bin konut projesi 2022'ye kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta 5 ayrı projede 2 bin 186 konut yaptıklarını, bu konutların tamamını 2022'ye kadar tamamlayacaklarını kaydetti.

TOKİ Siirt'te 311 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez ve Baykan ilçesinde 311 konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Siirt projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez'de 252 yeni konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. 

TOKİ Siirt Merkez'de 252 yeni konut inşa edecek!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt Merkez'de de 252 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Siirt projesi için düğmeye bastı!

Yüz binlerce vatandaşı kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt projesinin ihalesini 21 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 100 bin aileye 'ev sahibi olma' müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 100 bin aile için ev sahibi olma müjdesi verdi. İşte ön şartsız, kurasız ev için başvuru şartları...

toki siirt 100 bin konut projesi Haberi

toki siirt 100 bin konut projesi

Siirt'teki temaslarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Siirt Belediyesi'ndeki İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, basına kapalı yapılan toplantıdan sonra açıklama yapan Kurum, Siirt'in hem ülke hem de bölge için stratejik öneme sahip olduğunu belirtti.

Tillo'da Hazreti İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi etrafında 40 bin metrekarelik rekreasyon projesi gerçekleştireceklerini dile getiren Murat Kurum sözlerine şu şekilde devam etti: TOKİ eliyle bugüne kadar Siirt'e 535 milyon liralık yatırım yaptık. 1286 sosyal konut inşa ettik ve vatandaşlarımıza teslim ettik. 147 de sosyal donatı ihtiyacını giderdik. Cumhurbaşkanı'mızın açıkladığı proje doğrultusunda Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimini yapacağız." 

Murat...