28 / 03 / 2024

TOKİ Siirt projesi 2022 yılına kadar teslim edilecek!

TOKİ Siirt projesi 2022 yılına kadar teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimini yapacağız." dedi.



Siirt'teki temaslarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Siirt Belediyesi'ndeki İl Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, basına kapalı yapılan toplantıdan sonra açıklama yapan Kurum, Siirt'in hem ülke hem de bölge için stratejik öneme sahip olduğunu belirtti.

Tillo'da Hazreti İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbesi etrafında 40 bin metrekarelik rekreasyon projesi gerçekleştireceklerini dile getiren Murat Kurum sözlerine şu şekilde devam etti:  TOKİ  eliyle bugüne kadar Siirt'e 535 milyon liralık yatırım yaptık. 1286 sosyal konut inşa ettik ve vatandaşlarımıza teslim ettik. 147 de sosyal donatı ihtiyacını giderdik. Cumhurbaşkanı'mızın açıkladığı proje doğrultusunda Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimini yapacağız." 

 

Murat Kurum: Siirt'te bugüne kadar kentsel dönüşüme 12 milyon liralık destek sağladık!


Geri Dön