23 / 04 / 2024

toki soçi limanı

toki soçi limanı

2014 Kış Olimpiyat Oyunları'nı düzenleyecek olan Rusya, Soçi'de kuracağı yeni limanı Türk inşaat sektörünün önde gelen şirketi Albayrak Grubu ile birlikte inşaa etmeye karar verdi.

TOKİ Soğuksu kura sonuçları 299 konut!

TOKİ Karabük Soğuksu projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Divridiği Hacıkumru 2. Etap'da 393 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas İli ,Divriği İlçesi Hacıkumru Mahallesi 2. Etap'a toplamda 393 konut inşa edecek.

Orhangazi'de 3 yeni TOKİ projesi için adım atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 3 ayrı etapta 1.580 konutun inşa edildiği Orhangazi'de 3 yeni etapta yeni konutlar yapılması için çalışma başlatıldı.

Besni'de 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı devam eden 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı.

Erzurum Aşkale TOKİ konutları için kuralar çekildi!

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği toplam 138 konutluk toplu konut uygulamasında hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi düzenlendi..

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

TOKİ Suriyeliler için 3 yeni konteynerkent yapacak!

TOKİ Suriyeliler için 39 bin kişilik 3 yeni konteynerkent inşa ediyor. TOKİ daha önce Suriyeliler için 4 ilde 10 bin 986 konteyner ve 7 bin çadırdan oluşan yaşam alanları kurmuştu.

TOKİ emekliler için 35 ilde 7 bin 715 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Emekliler için 35 ilde 7 bin 715 konut inşa edeceğiz” dedi. Bu yıl 60 bin konut hedefi koyan TOKİ 13 yılda sektöre 120 milyar TL yatırdı.

Adana Kozan 2. Etap TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

Kırşehir Özbağ TOKİ projesi için ilk adım atıldı!

Özbağ Toplu Konut Projesi (TOKİ) çalışmaları için ilk adım atıldı. Nazmi Ay, "Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) onayı ile birlikte üye yazım işlemleri başlatılacak ve talebe göre etaplar halinde toplu konut yapımına başlanacaktır.” dedi.

Osmaniye Düziçi 3. Etap TOKİ Evleri için çalışmalar başladı!

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi'ne 3. Etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi. Düziçi'nde daha önce ilki 192 adet, ikincisi 162 adet olmak üzere iki TOKİ projesi hayata geçmişti.

toki soçi limanı Haberi

toki soçi limanı
Rusya 2014 yılında düzenleyeceği 22. Kış Olimpiyat Oyunları'na tüm hızıyla hazırlanıyor. Sochi'de hazırlıklar son aşamaya geldi. Sochi Olimpiyat Köyünü inşaa edecek Rus Basic Element Holding'e bağlı 'Port of Sochi 2014' şirketi, inşaatı vaktinde ve layıkıyla tamamlayabilmek için Türk şirketleriyle işbirliğine gitti. Şirket kendine inşaat partneri olarak Türkiye'de başta metro inşaatlarıyla adından söz ettiren Albayrak Grubu'nu seçti. 1 hafta boyunca Türk şirketleriyle işbirliği konusunu görüşmek için Türkiye'de bulunan Port of Sochi 2014 şirketinin Genel Müdürü Vladimir Sheyanov Albayrak Şirketler grubu ile işbirliğine vardıklarını söyledi.

3 MİLYAR $'LIK YATIRIM

İnşaat malzemeleri tedariki ve Karadeniz Limanı arasındaki işbirliğini geliştirme konusunda görüşmelerin sıcak geçtiğini belirten Vladimir Sheyanov, "Sochi Limanı...