28 / 03 / 2024

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu satışa çıkardı!

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu satışa çıkardı!

TOKİ tarafından 36 ilde bulunan 262 iş yeri ve 12 ilde yer alan 24 konut satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü ile satılacak gayrimenkuller 24 Temmuz Salı günü ihale edilecek.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca 36 ilde bulunan 262 iş yeri ve 12 ilde yer alan 24 konut açık artırma yöntemiyle satılacak. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Temmuz Salı günü saat 14:00'da gerçekleşecek. 

TOKİ tarafından satılacak iş yerleri: Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Adana, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Muğla, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Uşak'ta yer alıyor. Alıcılar satışa sunulan iş yerlerine yüzde 10, yüzde 25 ve yüzde 50 peşin; 12, 24, 60, 120 ve 180 ay vade ile sahip olabilecek.

TOKİ'nin satışa sunduğu konutlar ise Afyonkarahisar, Ankara, Bolu, Çankırı, Gaziantep, Erzurum, Karaman, Kırıkkale, Konya, Muğla, Niğde ve Tokat'ta. Konutlar, yüzde 25 peşin, 120 ve 180 ay vade ile alınabilecek. 

36 ilde satışa çıkan iş yerlerinin ait olduğu projeler ise İstanbul Üsküdar, Başakşehir Kayabaşı, Bahçeşehir;  Ankara  Kuzeykent, Eryaman; Bilecik Osmaneli;  İzmir  Kınık; Kocaeli Dilovası, Derince; Sakarya Kocaali; Amasya Merzifon, Suluova; Manisa Yunusemre Akgedik; Muğla Menteşe; Kayseri Bünyan, İncesu, Melikgazi, Sarız; Ordu Altınordu; Trabzon Ortahisar Pelitli ve Rize Merkez Hamamderesi olarak belirlendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ihale TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binası ile  TOKİ  İstanbul hizmet binasında yapılacak. Alıcılar www.emlakyonetim.com.tr adresli internet sitesinden teklif verilebilecek. 


Geri Dön