26 / 04 / 2024

toki soma konutları 2016

toki soma konutları 2016

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ İscehisar Konutları için şantiye kurulacak!

TOKİ İscehisar'da 407 konut inşa edecek. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, yaptırılacak konutların yapımı için bir hafta içinde şantiye kurulacağını söyledi.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Soma Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Eynez Maden Ocağı’nda 2014 yılında meydana gelen faciadan bir yıl sonra inşaatına başlanılan 602 konut, bu Kasım ayında yapılacak kura çekimiyle madencilerin ailelerine teslim edilecek. 301 şehit ailesinin her birine 2 konut düşecek.

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

Toplamda 171 adet dairenin bulunduğu proje kura çekilişi noter gözetiminde yapılacak. Peki TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

toki soma konutları 2016 Haberi

toki soma konutları 2016


Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.


Turgutalp Altıntepe mevkisinde 49 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen 118 metrekare büyüklüğündeki konutların kura çekimi, noter huzurunda Soma Gündüz Beder Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.


Faciada yaşamını yitiren her madenci ailesi için kura çekilerek, hangi dairede yaşayacakları belirlendi.


Kura çekimine katılan ölen madenci Ali Yüksel'in eşi Ergül Yüksel, inşaatın tamamlanarak teslim edilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, firma yetkililerine teşekkür etti.


Faciada hayatını kaybeden maden işçisi Zabit Ataş'ın babası Muzaffer Ataş ise böyle bir acının tekrar yaşanmaması temennisinde bulunarak, "Vaatler yerine geldi ama bizim içimiz rahat değil. Dünyayı verseler benim içim rahat değil." diye konuştu. 


Kura sonuçlarının Manisa İl Afet ve Acil Durum Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde...