18 / 04 / 2024

toki taksitlerine zam

toki taksitlerine zam

2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranları Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından belirlendi. TOKİ taksitlerine 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zam gelecek?

TOKİ taksitlerine yüzde 3.7 zam

TOKİ'nin sattığı konutların ve kullandırdığı kredilerin taksitleri, memur maaş artışına paralel olarak yüzde 3,7 oranında artırıldı. TOKİ, Ocak-Haziran döneminde geri ödemelerde uygulayacağı endeksleri açıkladı.

Umudunu TOKİ'ye bağlayanlara kötü haber: Yüzde 90 zam bekleniyor

AK Parti hükümetinin “Yüzyılın projesi” olarak ifade ettiği sosyal konut projesinde, enflasyonla bağlantılı olarak konutlara 3 yılda yüzde 90 zam gelmesi bekleniyor.

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu sorusunun yanıtı TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

Vatandaşlardan TOKİ taksitlerine iki aylık ilave talebi!

TOKİ, koronavirüs sebebiyle ertelenen iki taksidi 6 aya yaydı. 2 bin 900 TL taksit ödeyecek bir kişinin 6 ay boyunca ödemesi gereken tutar 4 bin TL oldu. Vatandaş taksitlere iki ay eklenmesi talebinde bulundu. 

TOKİ taksitlerine yapılan zam TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, TOKİ taksitlerine yapılan zamma ve ev taksitlerini ödeyemeyen vatandaşlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

TOKİ'den alınan evin kira vergisinde taksitlere uygulanan zam gider sayılır mı?

Evini kiraya vererek gelir elden kimseler Gelir Vergisi Kanunu gereğince kira vergisine tabi tutuluyor. Peki, TOKİ'den alınan evin kira vergisinde taksitlere uygulanan zam gider sayılır mı?

TOKİ zam oranı 2016!

TOKİ'den mesken satın alan kimselerin geri ödemelerine altı aylık dönemlerde tespit edilen değerlerde zam yapılıyor. Peki, TOKİ zam oranı 2016 nedir? TOKİ zam oranı ne kadar oldu?

TOKİ zam oranları 2015!

TOKİ'den ev sahibi olan kimseler ilk taksitini sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ayda ödüyor. Taksit zamları ise ait olunan gelir grubuna göre hesaplanıyor. İşte TOKİ zam oranları 2015..

TOKİ taksit ve borçlara zam yapmayacak!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), satışını gerçekleştirdiği konutların ve işyerlerinin taksitlerine ve borç bakiyelerine Ocak - Haziran 2015 döneminde artış yapmadı...

TOKİ'de Temmuz'a kadar zam yok!

TOKİ'de Temmuz'a kadar zam yok. Başbakanlık Toplu Konul İdaresi Başkanlığı (TOKİ), satışını gerçekleştirdiği konutlar ile işyerlerinin taksit ve borç bakiyelerine ocak haziran 2015 döneminde artış yapmadı.

TOKİ 2015 taksitleri zam oranı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2015 yılı zam oranlarını açıkladı. 2015 yılı birinci altı aylık dönemde, geri ödemelere açıklanan endeksler uygulanacak. İşte TOKİ 2015 taksitleri zam oranı...

TOKİ zam oranları 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca satışa sunulan projelerin taksit ve borç bakiyelerinin belirlenmesinde iki ayrı oran kullanılıyor. İşte TOKİ zam oranları 2015 ...

TOKİ bu yıl ilk yarıda zam yapmayacak!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, İdarenin satışını gerçekleştirdiği konutlar ve işyerlerinin taksitlerine ve borç bakiyelerine Ocak-Haziran 2015 döneminde artış yapmayacağını açıkladı.

toki taksitlerine zam Haberi

toki taksitlerine zam

2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranları Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından belirlendi. TOKİ taksitlerine 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zam gelecek?



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. 


TOKİ taksitlerine 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zam gelecek?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare tarafından inşa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2014 dönemi) memur maaş artış oranı ile güncellenecektir. Bu oran yüzde 6,50 olarak belirlendi.


İdare...