25 / 04 / 2024

toki taraklı konutları kura çekilişi ne zaman

toki taraklı konutları kura çekilişi ne zaman

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

toki taraklı konutları kura çekilişi ne zaman Haberi

toki taraklı konutları kura çekilişi ne zaman

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı. 


Taraklı Belediyesi Düğün Salonunda Taraklı Noteri denetiminde 70 adet 2+1 konut için başvuran 45 vatandaş ve 26 adet 3+1 konut için başvuran 15 vatandaş için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, "Bugün sizler için oldukça önemli bir gün. Bundan bir süre önce sizlerin ilk ödemelere başladığınız günden bugüne kadar belli bir süre geçti. Bu süre sonunda başvuru yapan arkadaşımızın, kardeşimizin evlerini biraz sonra kura ile belirleyeceğiz. İnsanın kendi evinin olması çok güzel bir şey, inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinizde oturursunuz. Yetkililerden bize verilen bilgilere göre konutlar kısa bir süre içerisinde...