29 / 03 / 2024

toki trabzon akyazı

toki trabzon akyazı

TOKİ Trabzon Akyazı 40 bin seyircilik Stadyum ve Spor Tesisleri inşaatı işi ihalesi yarın saat 15.00'te yapılıyor...

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona yaklaşıldı!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı.

Trabzon Akyazı Stadı için geri sayım başladı!

Trabzon Akyazı Stadı’nın bordo-mavi renkte olan koltularının montajı başladı. Montaj bitince zemin çalışması start alacak...

Trabzon Akyazı Stadı'nın açılışı gecikecek mi?

Trabzon'da yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi'ndeki gecikmeler can sıkıyor. Çatı inşaatı için kurulan direklerin sökülmesinin en az 2 ay süre alacağı belirtiliyor.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatı 2 ay içinde bitecek!

Gümüşhane valiliğinden, son valiler kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Yücel Yavuz, Trabzonspor’un yeni sezona yetiştirilmeye çalışılan stadı Akyazı’yı ziyaret etti.

Trabzon Akyazı Tüneli'nde sona yaklaşıldı!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Trabzon kesiminde yapımı süren, yangın, kaza gibi acil durumlarda araçlara iki tüp arasında geçiş imkanı sağlanması bakımından Türkiye'de tek olan Akyazı Tüneli bitme aşamasına geldi.

Trabzon Akyazı tünellerinin inşaatında sona gelindi!

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğu yapımı devam eden Kanuni Bulvarı'nın yapımın tamamlanmasıyla kent merkezinin iki kat büyüyeceğini söyledi. Gümrükçüoğlu, Akyazı tünellerinin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydetti.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu.

Trabzon Akyazı Stadı Haziran 2016'da açılacak!

2013 yılında yapımına başlanan ve 2 yıl içerisinde tamamlanacağı sözü verilen Trabzonspor’un Akyazı’daki stadı ile ilgili yeni açılış tarihini AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Haziran 2016 olarak açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son durum ne?

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Akyazı spor ve Kültür Kompleksi’nin ligin ikinci yarısına yetiştirmesinin imkansız olduğunu belirterek 2016-17 sezonuna yetişme olasılığını da çok inandırıcı bulmadıklarını söyledi.

toki trabzon akyazı Haberi

toki trabzon akyazı


T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) Trabzon Akyazı 40 bin seyircilik Stadyum ve Spor Tesisleri inşaatı işi yapım işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 20 nci maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle yarın ihale ediliyor. 


Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 5 aday teklif vermeye davet edilecek. 


Söz konusu ihale yarın saat 15.00'te T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde yapılacak. İhalede yer teslim sonrası 700 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ön yeterlik dokümanı içinde bulunan ön yeterlik şartnamesinden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için