28 / 03 / 2024

toki tripleks konut ihalesi

toki tripleks konut ihalesi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yeri 12 Ekim'de açık artırmayla satışa çıkacak.

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

TOKİ 215 konut ile 79 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 ilde 215 konut ve 25 ilde 79 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

Kirazpınar TOKİ 577 konut ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart'ta yapılacak.

TOKİ 100 konut kura sonuçları ne zaman belli olacak?

Bir milyondan fazla kişinin başvuru yaptığı TOKİ projesi için konut sahipleri gerçekleşecek çekiliş sonrasında belli olacak. Peki TOKİ kura çekilişi belli oldu mu? Kuralar ne zaman çekilecek?

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

Diyanet'ten TOKİ Sosyal Konut Projesi'yle ilgili faiz açıklaması!

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) sosyal konut projesi ile ilgili görüşünün ardından bazı medya organlarında çıkan haberlere ilişkin açıklama yapıldı...

Diyanet, TOKİ'nin konut satışlarında faizli işleme onay verdi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, TOKİ'nin sosyal konut projeleriyle ilgili bir soruya, bu projelerde ev satmak için kullandırılan kredilerin 'faiz getirisi elde etmek amacı taşımadığı' yönünde cevap verdi. Diyanet, söz konusu projeden yararlanmanın 'caiz' olduğunu söyledi.

TOKİ sosyal konut projesi 2019-2020!

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları 16 Aralık'ta başlıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı projeler Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylarıyla TOKİ sosyal konut projesi 2019-2020...

TOKİ ucuz konut 2020 projeleri ve detayları!

TOKİ ucuz konut 2020 projeleri ve detayları haberimizde yer alıyor. Projeler Türkiye'nin 7 bölgesinde 81 ilde inşa edilecek. İşte TOKİ ucuz konut 2020 projeleri ve detayları...

TOKİ faizsiz konut kredisi başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan konutlarla dar gelirli aileler başta olmak üzere pek çok vatandaş uygun fiyatlı ev satın alma imkanına sahip oluyor. Vatandaşlara kurum tarafından belirli şartlarda faizsiz konut kredisi de veriliyor. Peki, TOKİ faizsiz kredi başvuru şartları nelerdir?

TOKİ faizsiz konut kredisi kimlere veriliyor?

TOKİ projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar konut kredisinde kimlere faizsiz kredi verildiğini ve kimlerin bu fırsatlardan yararlandığını merak ediyor. Peki başvuruda bulunacak vatandaşlar için şartlar nelerdir ve nasıl başvurulur?

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

TOKİ yeni konut projeleri neler?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasından sonra gözler yeni projelere çevrildi. Peki, TOKİ yeni konut projeleri nelerdir? İşte tüm detaylar....

toki tripleks konut ihalesi Haberi

toki tripleks konut ihalesi

TOKİ, Kayaşehir'de hayata geçirilen mahalle konseptli projedeki 108 adet konut ile 10 adet iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

TOKİ Kayaşehir 108 konut ve 10 iş yeri açık artırma ihalesi 12 Ekim tarihinde saat 13:30'da İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'unda gerçekleştirilecek.

658 bin TL'ye tripleks daire sahibi olabilirsiniz


Satışa çıkarılan 108 adet tripleks konutun fiyatları 658 bin TL'den, 10 iş yerinin fiyatları ise 321 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar için 25 peşinat verildiğinde kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

27 Eylül'de başlayan Kayaşehir TOKİ konut ve iş yeri açık artırma başvuruları 12 Ekim'e kadar devam edecek. Açık artırma sonrasında alıcı olmayanların teminatları 19 Ekim 2017'de iade edilmeye...