25 / 04 / 2024

toki türkiye evleri

toki türkiye evleri

TOKİ'nin İstanbul atağı sürüyor! TOKİ hangi ilçeye 96 konut yaptıracak? Detayları öğrenmek için tıklayın!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi!

Kasım 2019 tarihinde teslimlerin yapılması planlanan Topkapı Evleri  224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi 457 bin TL'den başlıyor. 

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi!

Teslime kadar 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Muhit Sancaktepe Evleri 217 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor.  Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Muhit Sancaktepe fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Bahçeyaka Ispartakule fiyat listesi!

Sur Yapı  imzası taşıyan Bahçeyaka Evleri projesi 317 daireden meydana geliyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Bahçeyaka Ispartakule fiyat listesi 294 bin 300 TL'den başlıyor.

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

Sur Yapı'dan Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

Ailenizle en güzel anlarınızı geçireceğiniz, her güne huzur dolu uyanacağınız, pencerenizden mutluluğun kokusunu alacağınız Sur Yapı evleri “Mutlu Evler Türkiye” kampanyası ile yeni sahiplerini bekliyor.

toki türkiye evleri Haberi

toki türkiye evleri

İstanbul Ümraniye'ye 96 konut ve çevre düzenlemesi inşaatı işlerini yaptıracak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 21 Nisan 2008 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek....