26 / 04 / 2024

toki ucuz arsa

toki ucuz arsa

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 arsa başvuruları 5 gün sonra başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor! Ucuz arsa arayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında satışa çıkacak olan arsa sayısının 250 binden 1 milyona yükseleceğini açıkladı. Ucuz arsa arayanların radarına giren TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 gün sonra başlıyor.

TOKİ 24 ilde 252 arsayı satışa çıkardı!

TOKİ, 24 ilde toplam 4 milyon 367 bin 296 metrekare büyüklüğüne sahip arsaları satışa çıkarıyor.

TOKİ 18 ilde 199 arsayı satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, ülke genelinde 18 ayrı şehirde yer alan yaklaşık 2 milyon 376 bin 159 metrekare büyüklüğündeki 199 arsayı yarın satıyor. 

TOKİ'den başkentte satılık 2 arsa!

TOKİ, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar Mahallesi'nde 48 bin 354 metrekarelik iki arsayı, açık artırma yöntemiyle satılacak. İki arsanın satışı, toplam 299 milyon 996 bin 510 lira muhammen bedel ve yüzde 25 peşin olarak satışı yapılacak.

TOKİ 26 ildeki 87 arsayı bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 26 ilde yer alan 87 adet arsayı bugün satışa çıkarıyor.

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Belediye'den ucuz arsa fırsatı! O ilde 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla 48 adet arsa satılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir Karesi'de yer alan 48 adet arsayı 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Balıkesir'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O isimden ucuz arsa sözü! Vatandaşa ucuza arsa satılacak!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, arsa ve konut fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Ekşi, “Ucuz arsa sağlayarak hemşerilerimize ekonomik olanakları ölçüsünde kiralık ve satılık konut sunabiliriz” dedi.

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

O ilde ucuz arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 16 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

Ucuz arsa alıp ev yapmak isteyenlere müjde! 81 ilde çalışmalar başladı: İmarlı hazine arazileri geliyor...

Arsa alıp ev yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki duyurdu. Bu kapsamda devlet arazilerini imara açarak satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz arsa alma fırsatı! 11 ilde tamı tamına 69 arsa KDV'siz satılacak! İşte peş peşe açıklanan iller...

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı. Uygun fiyata arsa almak isteyenlere ise müjde TOKİ'den geldi. TOKİ, İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı 11 kentte 69 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

Arsa alacaklara müjde: TOKİ İstanbul, İzmir ve Ankara'da uygun fiyata arsa satacak! 48 ay vadeli ucuz arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ilde 69 arsayı açık artırmayla satışa çıkardığını duyurdu. İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı illerde 48 ay vade imkanı sağlanacak.

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın...

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

toki ucuz arsa Haberi

toki ucuz arsa

Ucuz arsa arayanların radarına giren TOKİ 2022 arsa başvuruları 5 gün sonra başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Kanal D-CNN Türk canlı yayınında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika müjdesi vermiş ve TOKİ arsa projeleri kapsamında söz konusu rakamın 1 milyona yükseleceğini açıklamıştı.

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 arsa başvuruları 10 Ekim tarihi itibarıyla resmen başlıyor. 7 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek olan başvurular Ziraat Bankası Şubelerinden yapılacak.

Peki TOKİ 2022 arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvurusu yapabilmek için hangi şartlar aranıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Peki TOKİ 2022 arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvurusu yapabilmek için hangi şartlar aranıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...


TOKİ 2022 ARSA BAŞVURUSU...