20 / 04 / 2024

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi projesi

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi projesi

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Belediyeden büyük fırsat: 48 konut satacak!

Van İli, Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 48 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 28-29-30/11/2023 tarihleri arasında yapılacak.

Belediye o ildeki 62 adet konutu satıyor! 3+1, 4+1 ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Van Tuşba Belediyesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi mahallesinde yer alan 62 adet 3+1 ve 4+1 konutu satıyor. Peki Van Tuşba'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

O ilde 30 adet 3+1 daire satılıyor! Ev almak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın! 

Van Tuşba Belediyesi, Van ili, Tuşba ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan 30 adet 3+1 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? 

O ilde tam 335 iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat!

S.S. Van Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tam 335 iş yeri yapımı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu projenin keşif bedeli 998 milyon 877 bin TL olarak belirtildi.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat: Tam 30 konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Van İli Tuşba Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan 30 adet konutu satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi belediye hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021!

TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021 ve proje detayları...

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021!

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 ve proje detayları...

TOKİ Van Tuşba başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba projesinde yer alan 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi projesi Haberi

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi projesi

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor:


İKN    :    2020/308705 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait...