18 / 04 / 2024

TOKİ ve TSE işbirliği araç güvenliği

TOKİ ve TSE işbirliği araç güvenliği

TOKİ, hızlı iş yapabilme ve organize olabilme gücü ile kamu kuruluşlarının bina ihtiyaçlarını karşılarken, atıl ve işgali vaziyette bulunan kamu arazilerini de değerlendirerek ekonomiye katkı sağlıyor.

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf satılıyor! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

O ilimizde 10 konut ve 32 iş yeri KDV’den muaf Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Emlak Konut güvencesiyle satılacak! 14 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın…

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

TOKİ ve Emlak Konut taksitlerine Corona virüs ertelemesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurum, ''TOKİ ve Emlak Konut’tan ev alan vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmamaları için nisan ve mayıs ayı konut taksitlerini erteliyoruz" dedi.

TOKİ ve Makro İnşaat Gayrimenkul Sertifikası toplantısı 8 Mart'ta!

TOKİ ve Makro İnşaat, sektörde bir ilke imza atarak Gayrimenkul Sertifikası projesini hayata geçiriyor. Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin katılımıyla gerçekleşecek toplantı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Yenicami ve Zincirlitaş'a dönüşüm müjdesi!

Trabzon Dernekpazarı Yenicami Mahallesi, Zincirlitaş Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Dernekpazarı Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Gaziantep'te şehit ve gazi konutları projesinde sona gelindi!

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ ve Şahinbey Belediyesi tarafından ortak hareketle başlatılan konut projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

TOKİ ve Emlak Konut'tan Sözcü'ye reklam ambargosu iddiaları mecliste!

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Osmaniye Sumbas'a TOKİ ve stadyum kazandırılacak!

Osmaniye Sumbas Belediyesi çok amaçlı düğün Salonunda yapılan toplantıda konuşan Durmuşoğlu TOKİ ve Stadyumun Sumbas'a kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

TOKİ ve müteahhitler rotasını Arnavutköy ile Çatalca’ya çevirdi!

TOKİ ve müteahhitler gözünü Arnavutköy ve Çatalca’ya çevirdi. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde İstanbul’da yeni alanların açılması ve metrekaresi 2 bin 500 liraya ev satılması planlanıyor

İstanbul’da dar ve orta gelirli vatandaş için konut üretilemiyor!

Dar ve orta gelirli vatandaş barınma ihtiyacına çözüm beklerken, müteahhitler ‘Bu arsa fiyatları ucuz ev mümkün değil” diyor. Vatandaşın ve müteahhitin gözü kulağı kamuda. TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile çözüm formülleri aranıyor.

TOKİ ve TSE işbirliği araç güvenliği Haberi

TOKİ ve TSE işbirliği araç güvenliği



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğinde araçlarda yapılan teknik değişiklikler kontrol altına alınacak. TOKİ 18 ilde, üzerinde teknik değişiklik yapılan araçların, muayene işlemlerinin yapılarak uygunluklarının tespit edileceği “araç kontrol merkezleri” inşa edecek. Merkezler ilk etapta, arsa tahsisleri tamamlanan Konya, Adana, Manisa, Bursa ve Çorum’da yapılacak.


Sosyal konut üretiminin yanında kamu kuruluşlarının binalarının yapımında da etkin görevler üstlenen TOKİ, hızlı iş yapabilme ve organize olabilme gücü ile kamu kuruluşlarının bina ihtiyaçlarını karşılarken, atıl ve işgali vaziyette bulunan kamu arazilerini de değerlendirerek ekonomiye katkı sağlıyor. 

Kamu kurumlarının eğitim, sağlık ve spor gibi hizmet binalarını karşılayan İdare şimdi de trafik ve yol güvenliğinin artırılması, ülke genelinde gerekli muayene altyapısının sağlanması amacıyla “araç kontrol merkezleri” inşa edecek. İlk kez...