29 / 03 / 2024

toki yenimahalle engelli başvuruları 2017

toki yenimahalle engelli başvuruları 2017

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında 26 konut sadece En az yüzde 40 Engelli vatandaşlara Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019!

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Yenimahalle orta gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle orta gelir grubu projesinde yer alan 216 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den engelli vatandaşlara özel konut düzenlemesi!

Konut ihtiyacı olan engelli vatandaşlara özel olanaklar ve kontenjan sunan TOKİ, inşa ettiği evlerde bu kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel mimari düzenlemeler de uyguluyor.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Sivas Merkez Yenimahalle engelli sözleşmeleri!

Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan 26 adet konut için sözleşme imzalama işlemleri 17 Nisan-21 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında 26 konut sadece En az yüzde 40 Engelli vatandaşlara Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 2017!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sivas Merkez Yenimahalle projesinde 26 adet konut sadece yüzde 40 engelli vatandaşlara satılacak. İşte, TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuruları 2017..

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru işlemleri!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 40 adet daire yer alıyor. İşte Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru işlemleri...

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuru ücreti ne kadar?

Toplamda 40 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvuru ücreti ne kadar?

Sivas Yenimahalle TOKİ kura çekimi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan proje 40 adet daire mevcut. İşte Sivas Yenimahalle TOKİ kura çekimi...

toki yenimahalle engelli başvuruları 2017 Haberi

toki yenimahalle engelli başvuruları 2017


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında 26 konut sadece En az yüzde 40 Engelli vatandaşlara Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacak.


Kura ile satılacak konutların başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Sivas ilinde bulunan tüm şubeleri tarafından 20-31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar tek kategoride; En az yüzde 40 Engelli Vatandaşların başvuruları kabul edilecek.


Sivas Yenimahalle TOKİ'de yer alan 2 oda 1 salon konutların brüt alanı ı 75.17 metrekare, net alanı 59.61 metrekare olarak belirlendi.


Konut fiyatlarının 97 bin 118 TL ve 115 bin 155 TL olarak belirlendiği projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peşinat bedelinin 11 bin 654 TL ve 13 bin 819 TL olduğu TOKİ Sivas Yenimahalle TOKi'den 180 ay vade imkanı ile...