29 / 03 / 2024

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru 17 ağustos

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru 17 ağustos

Daire fiyatlarının 104 bin 500 TL'den başladığı TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Evleri'nde 255 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları başladı.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

TOKİ'den Çanakkale Gökçeada'ya 240 ay taksitle 160 yeni konut!  

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Gökçeada projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

Zonguldak'ta 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak Gökçebey Milli Emlak, Zonguldak ilinde yer alan 3 gayrimenkulü 9 milyon 235 bin 171 TL'ye satılıyor...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 ve TOKİ Evciler kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura çekimi bugün!

TOKİ'nin Afyon Evciler Gökçek 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimleri bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gökçeada'da hukuksuz inşaata protesto!

Gökçeada'da TOKİ konutlarının yer aldığı yeşil alan, Belediye tarafından önce arsaya dönüştürüldü ve alan şahsa satıldı. Alanın arsaya dönüşmesi hakkında davanın devam ettiğini belirten Gökçeadalılar çalışmayı protesto etti.

Zonguldak Gökçebey'de kapanan iş yerleri için yardım kampanyası!

Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, kapanan ve kiralık iş yerleri için yardımda bulunma kampanyası başlattı.

TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 başvuru detayları!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyon Evciler Gökçek 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi tarafından Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde hayata geçirdiği 300 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru 17 ağustos Haberi

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru 17 ağustos

TOKİ ile Zonguldak Bakacakkadı Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Belediye Projesinde toplam 255 adet konut satışa sunuluyor. 


TOKİ Zonguldak Bakacakkadı'da satışa sunulan daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Daire alanlarının 75 metrekare ile 110 metrekare arasında değiştiği TOKİ Zonguldak Gökçebey 'de fiyatlar  104 bin 500 TL'den başlayıp, 147 bin 750 TL'ye kadar çıkıyor. 


Başvurular sırasında başvuru bedeli ödenen TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları başladı.


TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları başvuru ve satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Zonguldak Gökçebey Şubesi tarafından yürütülecek. 


TOKİ  Zonguldak Gökçebey Konut başvuruları 'nda 2+1 konutlar için 2 bin TL 3+1 konutlar için 4 bin TL başvuru bedeli alınıyor.


TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı satış duyurusu için