26 / 04 / 2024

tokinin ucuz evleri

tokinin ucuz evleri

KİPTAŞ'ın 6 Ocak'ta biten 1.100 konutluk Kayabaşı Konutları kampanyasına 10 bin 722 kişi başvurdu. TOKİ'nin Kayseri ve Konya'da yaptığı ucuz konutlar ise korkunç talep görüyor. Başkaşehir, Parcity ve Narin Park gibi projelerdeki konutlar kapışılıyor.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Büyükşehir'de kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı! TOKİ 2+1, 1+1 evleri peş peşe listeledi! İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi (TOKİ), iki kentte konut satışı yapılacağını ilan etti. Bu kapsamda kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı sağlandı. Ayrıca yüzde 25 peşinat ve 180 ay vade imkanı fırsat sunuyor. İşte detaylar...

Evinizi sıcak tutmanın basit ve ucuz 14 yolu!

Son bir senede doğalgaz fiyatlarındaki rekor artışlar, önümüzdeki kış aylarında evleri ısıtmayı daha maliyetli duruma getirecek. Peki evi sıcak tutmanın yolları nedir? İşte evinizi sıcak tutmanın 14 ucuz ve basit yolu...

Dünyanın en ucuz evleri burada!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden biri olan İtalya'nın güneyinde yer alan  Calabria bölgesinde bulunan ve koronavirüs vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara satılıyor. 

TOKİ evleri kiraya verilebilir mi?

TOKİ'den ucuz taksit oranlarıyla ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş TOKİ evlerinin kiralanıp kiralanamayacağını ya da satılıp satılmayacağını merak ediyor. Peki TOKİ evleri kiraya verilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Kiralarını karşılayamayan gençlerin başvurduğu üç yöntem!

İngiltere'de yaşayan gençlerin yüzde 40'ı, yaşadıkları bölgelerdeki en ucuz evleri bile satın alamıyor ve bu yüzden kimisi radikal ve yaratıcı yöntemlere başvurmuş durumda.

1997 yılında Şelale Evleri'nde en ucuz daire 12 milyar lira!

1997 yılında inşası devam eden Karşıyaka Evleri ve Şelale Evleri'nin satışı devam ediyormuş. Şelale Evleri'nde tek odalı konutlar 12 milyar liradan (981 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Emlak ve Kredi Bankası 1946 yılında ucuz ev inşa edecekmiş!

1946 yılında faaliyete geçen Emlak ve Kredi Bankası ucuz evler inşa etmek için teşebbüslerde bulunmuş. İlk parti olarak 100 tane ev inşa edecekmiş ve bu evleri 15 sene vadeli ve taksitle satacakmış.

Gedizkent 2 Evleri'nin temeli 17 Mayıs'ta atılacak!

Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop'un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı'na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü...

Ege-Koop Gedizkent Evleri büyük ilgi görüyor!

Ucuz, sağlıklı ve modern konutlarla binlerce insanı ev sahibi yapan Ege-Koop’un Menemen merkezde, Kubilay Anıtı’na komşu olarak inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri, henüz temeli dahi atılmamasına rağmen büyük rağbet gördü...

Şanlıurfa Belediyesi Türkiye'nin en ucuz konutlarını üretti!

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 3 ayrı noktada yapılan konutların daire fiyatlarının Türkiye’nin en ucuz evleri olduğunu söyledi. Fakıbaba, daire fiyatlarının 65 bin lira ile 120 bin lira arasında değiştiğini söyledi...

Ucuz evler 2013!

Markalı konut projelerinin sunduğu imkanlardan yararlanmak isteyenlere İstanbul'da satışı devam eden uygun fiyatlı evleri derledik. İşte ucuz evler 2013!

Meridyen Evleri'nde 87 bin TL'ye!

Anadolu yakasında en ucuz 1+1'ler 87 bin TL ile Meridyen Evleri'nde bulunuyor

tokinin ucuz evleri Haberi

tokinin ucuz evleri

KİPTAŞ'ın 6 Aralık ile 4 Ocak tarihleri arasında satış kampanyası gerçekleştirdiği Kayabaşı Konutları'nda 1.100 konuta 10 bin 722 başvuru geldi. Bu talep karşısında KİPTAŞ yönetimi şaşkına döndü.

55 bin YTL ile 110 bin YTL'den satılan 75 ve 115 metrekarelik konutlar 11 bin YTL'den başlayan peşinat ve 407 YTL'den başlayan taksitlerle satılıyordu.

660 konutun bulunduğu 75 metrekarelik konutlara 8 bin 857 başvuru yapıldı. 440 konutun bulunduğu 115 metrekare konutlara bin 865 kişi müracaat etti.

Kura çekilişinde 75 metrekarelik konutlara başvuru yapanlara çıkma ihtimali yüzde 7.4. 115 metrekare konutlara başvuru yapanlara ise çıkma şansı yüzde 23.5'di.

Kuralar dün çekildi. Bugün açıklanacak.

Giriş katlarda yer alan 24 konut ve özürlülere ayrılan 16 konut kuraya dahil edilmedi. Bunlar...