24 / 04 / 2024

Tolga Başkonuş

Tolga Başkonuş

ETC İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Başkonuş, Ergun Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de Gaziosmanpaşa, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Dolar 50 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar acil!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran dolar için net konuşu. Dolar 50 gün sonra bu kadar olacak!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı için geri sayım başladı. ECB faiz kararı bugün açıklanacak. Faiz kararı ve karar sonrası euronun yönü merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın!

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Gram altın bugün 1190 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar gram altın için bir sonraki seviyeyi merak ederken Altın Kahini İslam Memiş, ağzından kaçırdı. Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Herkes kemerlerini bağlasın...

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası’ndaki beton inşaat tepki çekiyor!

Kahramanmaraş’ın 12 Şubat ilçesi sınırları içerisinde bulunan Başkonuş Yaylası’na beton bina inşa ediliyor. İnşaata CHP İlçe Başkanı Ünal Ateş'ten tepki geldi. 

İstanbul'un gündeminde depremden başka bir konu önceliklendirilmemeli!

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan deprem sonrası süreci AKOM'dan yöneten İBB Başkanı İmamoğlu, herhangi bir hasar bildirisi yapılmadığını söyledi. Depremin İstanbul için en öncelikli konu olduğunu ifade eden İmamoğlu, “Türkiye’nin bütün kurumları bu yönde adım atmalı” dedi.

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Tolga Başkonuş Haberi

Tolga Başkonuş

ETC İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Başkonuş, Ergun Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


ETC İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT Şirketin kendisi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde konut, işyeri, fabrika, otel, tatil köy, turistik tesis, her türlü bina inşaatlarını yaparak satmak veya kiraya vermek. Başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı konut ve işyerleri, bina inşaatları yapmak, satmak veya kiraya vermek. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat, tesisat, elektrik taahhüt, onarım ve montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi kamu kurum ve kuruluşları veya özel kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...