26 / 04 / 2024

Tolga Kamil Ersöz

Tolga Kamil Ersöz

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor...

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yıldız tarafından kuruldu. 

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haki Ersöz tarafından kuruldu. 

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Erol ve Halis Yunus Ersöz ortaklığında kuruldu.

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalara başlandı!

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için çalışmalara başlandı. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil, konutla ilgili açıklama yaptı.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Tolga Kamil Ersöz Haberi

Tolga Kamil Ersöz

Iğdır Aralık'ın koyu Beşiktaşlı Kaymakamı, Beşiktaşlılar'ın da desteğiyle açtığı siyahbeyaz ilkokulda köy çocuklarının makus talihini değiştirdi. Sınıflara Metin-Ali- Feyyaz, Baba Hakkı gibi isimlerin verildiği ilkokulda, 80 öğrenci öğrenim görüyor.


Iğdır'ın Aralık ilçesine bir yıl önce atanan Kaymakam Tolga Kamil Ersöz, makamını Beşiktaş armaları ve Kartal heykeliyle adeta Beşiktaş standına çevirecek kadar fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı. İlk iş olarak, yaptığı incelemelerde derslik ve bina sıkıntıları olduğunu belirlediği köy okullarını, devletin sağladığı imkânlarla bakım ve onarımdan geçirmeye başladı. Ardından köylere yeni okullar kazandırmak için neler yapabileceğini düşünen Ersöz, sonunda ilginç bir projeyi hayata geçirdi. Geçen eylülde, Iğdır Beşiktaşlılar Derneği'ni kuran Ersöz, Beşiktaşlı hayırseverlere ulaşıp, toplanacak paralarla köylere yeni okullar yaptırmak için harekete geçti. Başkanı olduğu derneğe aralarında Iğdır'da çeşitli okullarda görevli Beşiktaşlı...