20 / 04 / 2024

tolga kesici

tolga kesici

Yeni KDV Yasası’nın ikinci el konuta olan talebi artıracağını belirten Life City Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tolga Kesici, projelerinin yeni düzenlenmeden etkilenmediğini ve yüzde 1 KDV ile satışta olduğunu söyledi…

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Borsada son dakika gelişmesi! Kayıplar yüzde 5’i aşınca devre kesici çalıştı!

Borsada sular durulmuyor. 2023 yılına olumsuz başlayan Borsa İstanbul’da endeks yüzde 5’lik düşüşle 4 bin 754 puana kadar gerileyince devre kesici uygulandı.

Borsada devre kesici çalıştı! O sektörde büyük kayıp var!

Borsa İstanbul bugün yine tarihi günlerinden birini yaşadı. BIST 100 endeksi, yüzde 5,19 değer kaybıyla günü 4.728,88 puandan tamamlarken, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi uygulamasıyla, pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemler geçici olarak durduruldu.

Düşüşün önü alınamıyor: İş Bankası son çare devre kesici uyguladı

Borsada iki haftadır devam eden düşüş hızlanırken, İş Bankası hisse senedinde düşüş yüzde 5'e ulaştı. Banka tedbir olarak devre kesici işlemleri durdurdu. Öte yandan BIST 100 endeksi, önceki kapanışa nazaran 21,46 puan azalırken, toplam işlem hacmi ise 56 milyar lira seviyesinde hesaplandı.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

tolga kesici Haberi

tolga kesici

Gökil İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nda hayata geçirilen Life City projesinin, yüzde 1 KDV avantajıyla satışı devam ediyor. Projenin yeni KDV Yasası’ndan etkilenmediğini belirten Life City Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tolga Kesici, yeni düzenlemenin ikinci el konuta olan talebi artıracağını söyledi. İnsanların yüzde 18 KDV ödememek için eski projeleri talep edeceğinin altını çizen Kesici, Satış yönünden yeni KDV yasasını desteklemiyorum. Bu insanların konut alım süreçtelerini durduracaktık. İnsanlar yüzde 18 KDV ödememek için ikinci el konutlara yönlenmeye başlayacak.  Ama bir taraftan da niye bu yasa var diye soruyorum….Arabada niye lüks kavramı var? Günümüzde bir projede 1+1 konut da var 4+1’de. Bir tarafta 1+1 300 bin TL, diğer tarafta 2+1 konut 100 bin TL.  Bu sizin aldığınız evin lüks olmasıyla ilgili. Bence lükslüiğü...