28 / 03 / 2024

Toni Hananel

Toni Hananel

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Tekvin Kentsel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekvin Kentsel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 30 bin TL sermaye ile, Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi'nde Toni Devli Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Danfoss 25 Şubat'ta basın toplantısı düzenliyor!

Toplantı, Danfoss Ortadoğu / Afrika Bölge Başkanı Lief Floojgard’ ın katılımı ve Danfoss Endüstriyel Soğutma / İklimlendirme Türkiye Direktörü Toni Timirci’ nin ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Danfoss Soğutma Sistemleri 5 yıl içinde cirosunu yüzde 300 artırmayı hedefliyor!

Danfoss Soğutma Sistemleri Ülke Müdürü Toni Timirci, "Türkiye pazarına güvenimiz tam ve önümüzdeki beş yıl içerisinde 'Danfoss Soğutma Sistemleri Departmanı' olarak büyüyerek ciromuzu yüzde 300 artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Toni Timirci: Türkiye pazarında büyümemizi sürdüreceğiz!

23 bin çalışanı ile 55 ülkede faaliyet gösteren Danfoss A/S, Türkiye’ye yönelik yatırımlarını büyütme kararı aldı. Şirket, Türkiye’de 2013 Ağustos ayı itibarıyla Soğutma Sistemleri departmanıyla da hizmet vermeye başladı.

Danfoss 22 Ocak'ta basın toplantısı yapıyor!

Isıtma, soğutma ve havalandırma (HVAC) sektörünün Avrupa’daki öncü kuruluşlarından Danfoss’un Soğutma Sistemleri Türkiye Direktörü Toni Timirci, soğutma sektörünü ve Danfoss’un sektöre yönelik büyüme planlarını anlatacak...

Toni Timirci Danfoss Ülke Müdürü oldu!

İklimlendirme sektörünün dünya devi markası Danfoss’un ‘ Soğutma Sistemleri ’ Ülke Müdürü, İklimlendirme sektöründe uzun yıllar yönetici olarak profesyonel hayatına devam eden Toni Timirci oldu...

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Toni&Guy, Regnum Astrum Towers'da açılıyor!

Dünyaca ünlü Kuaför ve Güzellik Merkezi zinciri Toni&Guy, Türkiye'deki en büyük salonunu Regnum Astrum Towers'da açıyor!

Toni Hananel Haberi

Toni Hananel

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkulü satın almak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi,...