20 / 04 / 2024

Topaç Madencilik

Topaç Madencilik

Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Cömert Sokak, Yapı Kredi Plaza'da kuruldu.

Leon Dış Ticaret Endüstri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Leon Dış Ticaret Endüstri Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lenet Topaç ve Emre Öner Eyüboğlu ortaklığında kuruldu. 

NRD Yapı Denizcilik ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRD Yapı Denizcilik ve Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Balacan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Zafer Mimarlık İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Mimarlık İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Bulat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan 2015 tarihinde Başakşehir, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artan Konut İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedreddin Senem, Cuma Döner, Mahmut Göl, Saim Zeki Keskin tarafından 6 Nisan'da kuruldu.

Elazığ Kutludağ İnşaat Madencilik 7.6 milyon TL'ye satışa çıktı!

Elazığ Merkez ilçesinde bulunan Kutludağ İnşaat Madencilik tarafına ait maden alanı, Elazığ 3. İcra Dairesi tarafından 16 Haziran 2015 günü 14:30 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Ağaoğlu'ndan enerji, madencilik ve turizm atağı!

Ağaoglu Şirketler Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu icra kurulunun başkanlığına getirilen Önder Halisdemir, yaptığı açıklamada enerji,turizm ve madencilik sahalarında da önemli ataklarının olduğunu söyledi.

Kılıçören Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçören Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Gündüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Örekşele Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunzhao Yang, Xıaozhao Wang, Yue Guoli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Pusti tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Selman Bozkurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Salih Çimen Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Kocaata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Topaç Madencilik Haberi

Topaç Madencilik


Topaç Madencilik Limited Şirketi, Osman Kızak, Fahri Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Topaç Madencilik Limited Şirketi iş konusu; 1- Konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışında yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, üretilmesi, işletilmesi,satılması, satın alınması,kiralanması, kiraya verilmesi, ithalini, ihracını ve ticaretini yapmak. 2- Konusu ile ilgili Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden ve maden cevheri ve bunların türevleri ile mermer, taş, kireç, kum, kil, kömür ocakları işletmeciliğini yapmak. 4- Konusu ile ilgili mevzuata riayet etmek koşulu ile...