20 / 04 / 2024

topkapı in istanbul gala nerede

topkapı in istanbul gala nerede

Nef In İstanbul Gala satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Milletvekilinden çarpıcı öneri: Büyük deprem hazırlığı için İstanbul nüfusu diğer bölgelere dağıtılmalı!

Son günlerde Marmara'da yaşanan depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, kentsel dönüşüme dikkat çekerek, İstanbul depremi hazırlığı için önerilerini paylaştı.

Çare Türkiye! Tüm dünyayı etkileyen kriz için İstanbul'da 4'lü zirve

Rusya-Ukrayna savaşı en çok gıda sektörünü vurdu. Özellikle tahıl ihracatında yaşanan sorun için Türkiye devreye girdi. İşte İstanbul'da yapılacak kritik zirve ile ilgili detaylar.

İş GYO Topkapı İn İstanbul projesindeki 4 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı. İşte İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değeri... 

Max Kruse için İstanbul'da 9 odalı ev tutuldu!

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Alman forvet Max Kruse için İstanbul'da 7+2'lik ev tutuldu.

Ulaştırma Bakanlığı metro için İstanbul'a 3.2 milyar TL ayırdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın bu yıl kaynaklarının çoğunu metro yapımı için kullanacağı belirtildi. İddiaya göre 2019 yılında İstanbul metrolarına 3.2 milyar, Ankara’ya 1 milyar TL gönderecek. İzmir’e ise 30 bin TL ayrıldı.

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Bin 500 Arap konut için İstanbul’a geliyor!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için gayrimenkule yatırım tutarının 250 bin dolara düşürülmesi Arap yatırımcıları harekete geçirdi. Yabanacıya konut satışlarının önümüzdeki günlerde hızla artması bekleniyor.

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim!

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nef ve İş GYO imzası taşıyan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit fırsatı sunuluyor.

topkapı in istanbul gala nerede Haberi

topkapı in istanbul gala nerede

Toplam 788 adet dairenin yer aldığı In İstanbul Gala Topkapı'da yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Proje 80 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Nef In İstanbul Gala satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan In İstanbul Gala Konutları TEM'e 7 kilometre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor. 


İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen In İstanbul Gala Evleri kapalı otopark, basketbol sahası, güvenlik, mescit, asansör, yüzme...