29 / 03 / 2024

Topkapı İnistanbul Gala daire büyüklükleri

Topkapı İnistanbul Gala daire büyüklükleri

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Topkapı İnistanbul projesine Teknovinç imzası!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Topkapı Davutpaşa’da inşa edilen ve İş GYO ile Nef’in ortak projesi olan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal, toplamda 8 adet Potain marka kule vinç ile yükseliyor.

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje konum bilgisine göre Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı Inİstanbul Gala Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnİstanbul Gala projesi metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Topkapı İnistanbul Gala daire büyüklükleri Haberi

Topkapı İnistanbul Gala daire büyüklükleri

Daire fiyatlarının 320 TL'den başlangıç gösterdiği İş Gayrimenkul İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.


İş Gayrimenkul İnistanbul adres bilgileri olarak Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No: 42 34010 Zeytinburnu/İstanbul belirlendi.Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala Projesi Nef ve iş GYO imzası ile yükseliyor. 


Daire büyüklüklerinin 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Topkapı İnistanbul Gala Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor.


Inistanbul Gala Davutpaşa projesinde sosyal donatılar arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


İnistanbul Gala Projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya...