25 / 04 / 2024

Topkapı İnİstanbul teslim tarihi

Topkapı İnİstanbul teslim tarihi

İş GYO ve Nef Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnistanbul Topkapı projesinde daireler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte İnistanbul Topkapı ev fiyatları 2017...

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri!

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul projesi Topkapı ‘da inşa ediliyor.

Topkapı İnistanbul ne zaman teslim edilecek?

2015 yılının Mart ayından yapına başlanan İnistanbul projesi 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Topkapı İnistanbul ne zaman teslim edilecek?

Topkapı İnistanbul iletişim!

Topkapı İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İn istanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Topkapı İnistanbul nerede?

Topkapı İnistanbul projesi Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Peki Topkapı İnistanbul nerede?

Topkapı İnistanbul satış tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa edilen projede toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Topkapı İnistanbul satış tarihi 15 Mayıs Cuma günü olarak belirlendi.

Topkapı İnİstanbul fiyat listesi!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede 16 adet ticari ünite yer alıyor. Topkapı İnİstanbul fiyat listesi kapsamında daireler 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Dia Centro Topkapı ön talep topluyor! 254 konutluk yeni proje!

Ön talep sürecinin başladığı Dia Centro Topkapı projesi, İstanbul'un kalbi  Topkapı'da hayata geçiriliyor. İşte Dia Centro Topkapı detayları...

Akzirve Topkapı ön satışta!

Akzirve, tarafından hayata geçirilen Topkapı projesinde ön satış süreci başladı. Kısa süre önce inşaatı başlayan projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor. Peki Akzirve Topkapı ne zaman teslim?

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Benesta Basın Ekspres teslim tarihi!

Benesta Basın Ekspres projesi 17 katlı tek blok olarak Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Benesta Basın Ekspres teslim tarihi ne zaman?

Esta Basın Ekspres teslim tarihi!

Esta Basın Ekspres teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta Basın Ekspres projesinde 1+0 ve 1+1'ler olacak...

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 224 daire ve 29 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Topkapı Evleri İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Topkapı Sur Yapı Evleri satış fiyatları!

Sur Yapı'nın İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı Evleri 2019 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Projede fiyatlar 448 bin TL'den başlıyor...

Elexia Topkapı'nın değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Elexia Topkapı'nın değerleme raporu yayınlandı.

Elexia Topkapı'nın revize değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Elexia Topkapı'nın revize değerleme raporu yayınlandı.

Topkapı İnistanbul Evleri teslim tarihi!

Toplam 2 bin 680 konuttan oluşan Topkapı İnistanbul Evleri İş GYO ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. İşte Topkapı İnistanbul Evleri teslim tarihi...

Topkapı İnİstanbul teslim tarihi Haberi

Topkapı İnİstanbul teslim tarihi

İstanbul Topkapı-Davutpaşa bölgesinde İş GYO ve Nef Ortaklığı tarafından inşa edilen İnistanbul Topkapı projesi 80 bin metrekare alanda yükseliyor. 


Eski Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçirilen proje; Konsept, Gala, Lokal ve Hayat olmak üzere 4 etaptan oluşuyor. Projenin Lokal etabı Nisan 2018'de, Gala etabı bu yılın sonunda, Hayat ve Konsept etapları ise 2018 yılının sonunda teslim edilecek.  


Projede; çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanı, sauna, yüzme havuzu ve fitness gibi mekanlar da bulunuyor. 


İnistanbul Topkapı ev fiyatları 2017!

50 metrekare 1 oda 1 salon daireler 458 bin TL,

82 metrekare 2 oda 1 salon daireler 681 bin TL,

131 metrekare 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 14 bin TL, 

225 metrekare 4 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 429 bin TL'den başlayan fiyatlarla...