25 / 04 / 2024

Torbalı Gazi İlkokulu inşaatı son durum

Torbalı Gazi İlkokulu inşaatı son durum

Adliye arkasında hızla yükselen Gazi İlkokulu'nun binası Mart 2017'de teslim edilecek. Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran yapımı devam eden inşaatı gezerek binanın Gazi'ye teslim edileceği günü iple çektiklerini söyledi

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Artvin Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı mecliste!

Artvin ilindeki Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Alaaddin Tepesi karşısında yer alan tarihi Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda restorasyon çalışması yürütüyor.

Torbalı Gazi İlkokulu'nun inşaatı Mart 2017'de tamam!

Adliye arkasında hızla yükselen Gazi İlkokulu'nun binası Mart 2017'de teslim edilecek. Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran yapımı devam eden inşaatı gezerek binanın Gazi'ye teslim edileceği günü iple çektiklerini söyledi

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nun ek binası yıkıldı!

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’na öğrenci fazlalığından dolayı ihtiyaç olduğu için kilise binasının arka kısmına yapılan İlkokul binası yıkıldı.

İzmir Torbalı'ya kent meydanı yapılacak!

Bilirkişi raporunda Torbalı Mahallesi’nde bulunan eski Gazi İlköğretim Okulu arsasının okul yapımına uygun olmamasının belirtilmesi üzerine mahalleliyi kent meydanı heyecanı sardı.

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açıldı!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri, hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda TSK mensubu katıldı

Torbalı'ya 4 yeni okul inşa edilecek!

Torbalı'ya 4 yeni okul inşa edilecek. Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açılıyor!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri'nin açılışı 29 Aralık Pazartesi günü Ankara'da yapılacak.

Torbalı OSB'de ilk tapu verildi!

Türkiye'nin sanayi devi olan Torbalı'da Organize Sanayi Bölgesi'nde daha önce kura ile belirlenen sanayicilere parsellerinin tapusu verilmeye başlandı. İlk tapu dün sahibini buldu..

Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa edilecek!

Gölmarmara'daki cadde ve parkları inceleyen Başkan Ergün, Akpınar mesire alanının çevre düzenlemesinin yapılacağını belirterek ayrıca Gazi Ali Aydın Parkı’na Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılmasının talimatını verdi.

İzmir Torbalı'da termal tesis için çalışmalar başladı!

İzmir Torbalı'da Çamlıca Mahallesi 'nde yapılacak olan ve tüm Torbalı 'yı yakından ilgilendiren termal tesis için kazma vuruluyor. Kadastro ölçümleri yapıldı, yılbaşından sonra çalışma başlıyor.

Torbalı Gazi İlkokulu inşaatı son durum Haberi

Torbalı Gazi İlkokulu inşaatı son durum

Adliye arkasında hızla yükselen Gazi İlkokulu'nun binası Mart 2017'de teslim edilecek. Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran yapımı devam eden inşaatı gezerek binanın Gazi'ye teslim edileceği günü iple çektiklerini söyledi.


5 YIL önce bina problemi nedeniyle Çetineller İlkokulu'na gitmek zorunda kalan Gazi İlkokulu'nun bina sorunu çözülüyor. Gazi için Adliye arkasında yapımına devam edilen bina hızla yükseliyor. Mart ayında teslim edilmesi planlanan okulun neredeyse kaba inşaatı tamamlandı. Torbalı Mahallesi 5125 sokakta yapımı süren bina 24 derslikli olacak. Uzun bir süre boyunca Gazi İlkokulu için arsa arayışlarını sürdüren yetkililer geçtiğimiz Nisan ayında 5125 sokakta arsa bulundu. Okul yapımı için uygun olan arsada yapılan zemin etüdünün sorunsuz bir şekilde sonuç alınmasının ardından inşaat başlamıştı. Artı Mimarlık firması tarafından alınan ihalenin ardından yüklenici firma DLY...