26 / 04 / 2024

Torbalı OSB 5 bin kişiye istihdam

Torbalı OSB 5 bin kişiye istihdam

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımları tamamlandı. Şimdi sırada fabrikaların yükselmesi var. Ağırlıklı olarak KOBİ'lerden oluşan 43 firmanın faaliyet göstereceği bölgenin 5 bin kişiye istihdam yaratması hedefleniyor...

Arçelik TRB 6986 B Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Toz torbalı elektrikli süpürgeden vazgeçemeyenlerin gözdesi Arçelik TRB 6986 B, 5,5 litre kapasitesi, 9 metre kullanım yarıçapı ve aparatlarıyla etkili aynı zamanda rahat bir temizlik sağlar. Peki Arçelik TRB 6986 B toz torbalı elektrikli süpürge en ucuz nereden alınır?

Beko TRB 5986 B Toz Torbalı Elektrikli Süpürge ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko TRB 5986 B toz torbalı elektrikli süpürge, 5,5 litre yüksek toz kapasitesi ve 9 metre kullanım yarıçapıyla temizlikte büyük kolaylık sağlar. HEPA filtre sayesinde daha sağlıklı bir yaşam alanı sunar. Peki, Beko TRB 5986, kaç watt? İşte detaylar...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Antalyalı vatandaşlar arazilerini OSB'ye devretti!

Antalya OSB'nin 43 hektar daha büyümesini sağlayacak 5'inci genişleme alanında arazisi bulunan vatandaşlar, tapularını OSB'ye devretti. 

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

OSB yatırımında yeni düzen! 5 aşamada değişen OSB algısı!

Kent merkezleri ile OSB’ler arasında kurulacak planlı ilişkiler, toplu taşıma olanaklarından yararlanmayı sağlayacak, kent imar planları OSB merkezli tasarlanacak. İşte 5 aşamada değişen OSB algısı....

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Avrasya OSB’de parselasyon işlemleri tamamlandı!

2,5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Avrasya Organize Sanayi Bölgesi (OSB); parsel bazında yüzde 42; alan olarak da yüzde 45 doluluğa ulaştı. Bölgede parselasyon işlemleri tamamlandı.  

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Torbalı OSB 5 bin kişiye istihdam Haberi

Torbalı OSB 5 bin kişiye istihdam

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımları tamamlandı. Şimdi sırada fabrikaların yükselmesi var. Ağırlıklı olarak KOBİ'lerden oluşan 43 firmanın faaliyet göstereceği bölgenin 5 bin kişiye istihdam yaratması hedefleniyor .


Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikanın kurulacağı Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımları tamamlandı. 


Geçtiğimiz günlerde çekilen kura ile yerleri belirlenen ve en kısa sürede yatırıma başlayacak olan tesisler tamamen faaliyete geçtiğinde bölgede 5 bin civarında kişiyi istihdam edecek. 


Torbalı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, İzmir'in en önemli sanayi merkezlerinden Torbalı'da kurulan bölgenin 1996'da yatırım programına alındığım ve 2005'te tüzel kişiliğine kavuştuğunu belirterek, "2010 sonunda imar planlarını tamamladı. Bölgenin OSB statüsüne kavuşmasından bu yana geçen 18 yılın ardından yatırım aşamasına gelindi. Biz 2010'da göreve geldik. 


Hızla sorunların çözümü için...