26 / 04 / 2024

Torbalı OSB projeleri

Torbalı OSB projeleri

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımları tamamlandı. Şimdi sırada fabrikaların yükselmesi var. Ağırlıklı olarak KOBİ'lerden oluşan 43 firmanın faaliyet göstereceği bölgenin 5 bin kişiye istihdam yaratması hedefleniyor.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Torbalı'da kentsel dönüşümü müteahhitler yapıyor!

Hızla artan nüfus ve alınan göçlerle Torbalı'da gayrimenkul piyasasınde farklı yaklaşımlar yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmaları artan konut ihtiyacını karşılamak için boş ya da eski binaların olduğu arazilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Torbalı OSB projeleri Haberi

Torbalı OSB projeleri

İZMİR Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikanın kurulacağı Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımları tamamlandı. 


Geçtiğimiz günlerde çekilen kura ile yerleri belirlenen ve en kısa sürede yatırıma başlayacak olan tesisler tamamen faaliyete geçtiğinde bölgede 5 bin civarında kişiyi istihdam edecek. 


Torbalı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Dönmez, İzmir'in en önemli sanayi merkezlerinden Torbalı'da kurulan bölgenin 1996'da yatırım programına alındığım ve 2005'te tüzel kişiliğine kavuştuğunu belirterek, "2010 sonunda imar planlarını tamamladı. Bölgenin OSB statüsüne kavuşmasından bu yana geçen 18 yılın ardından yatırım aşamasına gelindi. Biz 2010'da göreve geldik. 


Hızla sorunların çözümü için çalıştık. 2011'de temelini attığımız altyapı yatırımlarını 1.5 yılda tamamladık. Geçtiğimiz günlerde parsel kuralarını çektik. Böylelikle yatırım hazırlığı yapan sanayicilerin önü açılmış oldu. Bölgemiz ağırlıklı orta ölçekli...