25 / 04 / 2024

Torun Center ayrıcalıklı yapılaşma hakkı

Torun Center ayrıcalıklı yapılaşma hakkı

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçiye mezar olan Torunlar GYO’ya ait Torun Center’a ilişkin bilirkişi raporunda “ayrıcalıklı yapılaşma hakkı” verildiği kaydedildi.

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

Suudi Arabistan'da 'Ayrıcalıklı Oturum Sistemi' başladı!

Suudi Arabistan'da hayata geçirilen "Ayrıcalıklı Oturum Sistemi" ile yabancılara, ömür boyu ve birer yıllık olmak üzere iki çeşit oturum imkanı sunuluyor.

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Emlak Konut Ankara’yı ayrıcalıklı yaşamla buluşturuyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, 65 yıldır huzur, güven, mutluluk ve yaşam alanları inşa ediyor. Emlak Konut, Ankara’yı ayrıcalıklı yaşam konseptiyle buluşturuyor...

Kartal dönüşümle ayrıcalıklı yaşam sunuyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “2009’dan önce ismi çok fazla bilinmeyen Kartal’ı kentsel dönüşüm ve yapılan yatırımlarla ayrıcalıklı bir ilçe haline getirdik” diye açıklama yaptı. 

Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay!

2016 yılında başlayan ve Haziran 2018'de teslim edilecek Ankara'daki Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay...

Çeşme'de ayrıcalıklı yaşam projesi: Sea Homes!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Jardin Eden'le ayrıcalıklı bir yaşam!

Pana Yapı Çeşme’nin en güzel koyu Şifne’de yaptığı villa projesi “Jardin Eden” ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Selenium Retro sakinleri, kendilerini ayrıcalıklı hissedecek!

Ataköy’de inşa edilen ve 6 ayda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, Aşçıoğlu bünyesinde profesyonel rezidans yönetim hizmetleri ve kişiye özel hizmetler sunan SE Club’ın birçok ayrıcalığından faydalan

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün!

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa edilen projede konutların alanları 62 ile 291 metrekare arasında değişiyor.

Torun Center ayrıcalıklı yapılaşma hakkı Haberi

Torun Center ayrıcalıklı yapılaşma hakkı

İleri Haber'den Rıfat Doğan’ın haberine göre, inşaatı devam eden Torun Center ile ilgili 2010 yılında onay verilen imar planlarını yargıya taşıyan Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin 'yeni planlara' açtığı dava dosyasına geçtiğimiz ay bilirkişi raporu girdi. İstanbul 7. İdare Mahkemesi’ne raporunu sunan 3 kişilik bilirkişi heyeti planlarda “ayrıcalıklı yapılaşma hakkı” getirildiğini kaydetti.


Raporda planların gerekçe ve etkileri çerçevesinde “TOKİ’ye kaynak oluşturmak” dışında amacının olmadığına dikkat çekildi. Sadece söz konusu alana odaklanıldığı ve çevresine vereceği zararın hesaplanmadığı vurgulanan raporda Torun Center inşaatı için kurumlardan eksik görüş alındığı ifade edildi. Raporun sonuç bölümünde Torun Center planlarının bölgede emsal oluşturabileceği ve bu durumda bölgede zaten yüksek olan yapılaşmayı daha da artıtırarak sorunların çözülemez hale getireceğine de dikkat...