25 / 04 / 2024

Torun Centerta inşaat

Torun Centerta inşaat

Torun Center'a mühür vuruldu. Mecidiyeköy'deki asansör faciasının ardından hükümet 'acil eylem planı' hazırladı: ILO'nun 167 nolu sözleşmesi imzalanacak. Şantiye asansörüne yaşam hattı takmayan firma mühürlenecek.

Torun Matbaa İnşaat Malzemeleri Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Matbaa İnşaat Malzemeleri Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazife Torun tarafından kuruldu.

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Akay Kamiloğlu ve Metin Bilir ortaklığında bugün kuruldu.

Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Torun sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Torunlar İnşaat tapuyu aldı!

Torunlar inşaat, 10 işçiye mezar olan inşaatın yapıldığı eski stad arazisinin tapusunu aldı. Asansör katliamında 10 işçinin can verdiği Torun Center inşaatının yapıldığı eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun, TOKÎ tarafından Torunlar İnşaat'a devr

Torun Center'da inşaat ne durumda?

Torunlar'da adalet yerini bulmuyor Torunlar Center'da 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasına dair hukuki süreç henüz tamamlanmadı. Şantiye alanında ise inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Torun Center inşaatında kavga: 2 işçi yaralı!

Asansör kazasında 10 işçinin yaşamını yitirdiği Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'ta akşam saatlerinde işçiler ile güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. 2 inşaat işçisi bıçakla yaralandı...

Torun Center inşaat faaliyetlerine başladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torun Center inşaat faaliyetlerine başladı.Projede işin durdurulması kararı kalktı.

İnşaat sektöründe yoğun teftiş dönemi başlıyor!

Mecidiyeköy’de 10 işçinin hayatını kaybettiği Torun Center’deki iş kazasıyla tekrar gündeme gelen inşaat sektöründeki iş güvenliği sorunu için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti.

Vodafone Arena inşaatında üzücü kaza!

Torun Center'da 10 işçinin asansörle birlikte yere çakılarak hayatını kaybetmesinden sonra, bu kez de Beşiktaş İnönü Stadı'nın inşaatında çalışan Ali Babuca adlı işçinin, asansör boşluğuna düşerek belini kırdığı öğrenildi.

Torun Center inşaatında ölen işçiler şehit midir?

Torun Center inşaatında meydana gelen asansör kazasında hayatını kaybeden 10 işçinin şehit sayılıp sayılmayacağı konusu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklaması ile netleşti. Peki Torunlar GYO'nun Mecidiyeköy'deki inşaatında ölen işçiler şehit midir

Torunlar GYO, Torun Center inşaatını durdurduğunu KAP'a bildirdi!

Torunlar GYO, 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasının meydana geldiği Torunlar Center inşaatını ileriki bir tarihe kadar durdurduğunu Borsa İstanbul KAP'a bildirdi. İşte Torunlar'dan KAP'a yapılan o açıklama...

Torunlar GYO, Torun Center inşaatını süresiz durdurdu!

Torunlar GYO, asansör kazasının meydana geldiği Torun Center projesindeki inşaat faaliyetlerinin süresiz durdurulduğunu açıkladı. Torunlar, diğer inşaat faaliyetlerine ise 5 gün ara verdiğini bildirdi. İşte o flaş açıklama!..

Torun Centerta inşaat Haberi

Torun Centerta inşaat

İstanbul'da 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciasının ardından hükümet, rezidans inşaatlarını kıskaç altına aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, Türkiye'yi yasa boğan bu kazanın nedenleri ve iş güvenliği tedbirlerini masaya yatırdı. Hükümet, Türkiye'de iş kazalarında başı çeken inşaatlarda ve maden ocaklarında iş güvenliği sistemini elden geçirecek. Bu sektörlere yönelik mevzuatlar masaya yatırılarak, acil eylem planı devreye sokulacak. 


BAŞBAKAN TALİMAT VER Dİ 

Başbakan Davutoğlu, yürek yakan kazaya ilişkin incelemelerin titizlikle yürütülmesi ve aileler için her türlü desteğin verilmesi talimatını verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakanlar Kurulu toplantısında kazaya ilişkin müfettişlerden gelen ilk tespitleri aktardı, firmanın faaliyetlerinin durduğu bilgisini verdi. Bakan Çelik'e, İş Sağlığı Güvenliği, İş Teftiş Kurulu başkanları eşlik etti. Kazada yaşamını yitiren işçilerin sosyal güvenlik dosyalarının...