25 / 04 / 2024

torun tower için açıklama

torun tower için açıklama

Torunlar Gayrimenkul Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Torun Tower'ın inşaat alanının 69.621 metrekare emsal fazlası olmadığı belirtilerek, projenin imar planına uygun olarak inşa edildiğini açıklaması geldi.

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Torun bakanlar için 2.500 TL bakım maaşı! SGK`dan anneannelere, babaannelere ödenecek! Sakın kaçırmayın!

Aile Bakanlığı tarafından yapılan bir duyuruya göre, evde torunlarına bakan anneanneler ve babaanneler için 2.500 TL'lik bir torun bakım maaşı verileceği açıklandı. Bu maaş, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan kreş ve bakıcı desteği alternatifi olarak sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Seyit Torun: Kanal İstanbul Projesi için referanduma gidilmelidir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı açıklamada "Açık çağrımızdır, Kanal İstanbul Projesi için İstanbul halkının hakemliğine başvurulmalı, referanduma gidilmelidir. Sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır." şeklinde konuştu.

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Şu anki konut fiyatları alıcılar için fırsat!

5. Levent projesinin toplantısında konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, şu anki konut fiyatlarının alıcılar için bir fırsat olduğunu söyledi.

Torun Tower 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şişli'de yer alan Torun Tower projesine ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Aziz Torun: Türkiye yatırım için cazip bir ülke!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği "Expo Turkey by Qatar"da, Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak. GYODER Başkanı Aziz Torun "Asıl amacımız Türkiye'nin istikrarlı, güvenilir ve yatırım için cazip bir ülke olduğunu anlatmaktır" dedi.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Torun Tower'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Konut satışlarının artması için kurlar dengelenmeli!

GYODER Başkanı Aziz Torun, konut talebinin artması için kurun denge kazanması gerektiğini söyledi. Torun, yabancı yatırımcının talebinin azalmamasının önemli olduğuna dikkat çekti.

Nurol GYO, Nurol Tower için iskan aldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de bulunan Nurol Tower projesine ilişkin Yapı Kullanma İzin Belgesini (İskanı) aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na KAP'a bildirdi.

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

torun tower için açıklama Haberi

torun tower için açıklama

Torunlar GYO, Torun Tower inşaatında emsal fazlası olmadığı, projenin imar planına uygun olarak inşa edildiğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada "İnşaatımız; yapı ruhsatı ve eklerine, İmar Kanunu'na, güncel imar yönetmeliklerine ve 1 /1000 ölçekli uygulama imar planı ve plan fazlası söz könusu değil notlarında belirtilen esaslara uygun olarak yapılmaktadır. Torun Tower projemizde, kanuna ve mevzuata aykırı 1 metrekare dahi fazla inşaat imalatımız söz konusu değildir" sözlerine yer verildi. 


Torunlar GYO'dan yapılan açıklamada inşaat alanının 69.621 metrekare emsal fazlası olmadığı belirtilerek "Onaylı İnşaat ruhsatı ve eki mimari projede iskan edilen 2 bodrum kat ile birlikte toplam 68.713,99 metrekare bürüt inşaat alanın olduğudur. Ayrıca diğer Bodrum katlarımızın bürüt inşaat'alanı 37.366,26 metrekare olup, söz konusu inşaatımızın toplam bürüt inşaat alanı 106.080,25 metrekaredir"...