20 / 04 / 2024

Torunlar GYO proje

Torunlar GYO proje

2016 yılında 757 milyon TL yatırım harcaması yaptıklarını söyleyen Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılın toplamında 1.6 milyar TL kira gelirine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Torunlar GYO, 3 yıl öz kaynaklarla proje yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, piyasalardaki daralma nedeniyle önümüzdeki üç yıl içinde dış kaynak kullanımını minimuma indirip öz kaynaklarla yollarına devam etme kararı aldıklarını açıkladı..

Torunlar GYO Paşabahçe projesinde inşaat başlıyor!

Torunlar GYO Beykoz Paşabahçe arsasında karma proje inşa edecek. İnşaatın yakın zamanda başlayacağı projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor.

5. Levent Torunlar GYO proje fiyatları 2017!

5. Levent Torunlar GYO proje fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde ilk etap yıl sonunda teslim ediliyor...

Torunlar GYO 5.Levent satış fiyatları!

Toplam 4 bin konuta yer verilen Torunlar GYO 5.Levent satış fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de yükseliyor.

Torunlar GYO 5.Levent proje fiyatları!

Torunlar GYO 5.Levent proje fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 5. Levent projesinde 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Torunlar GYO'dan Antalya'ya otel ve AVM!

Türkiye'nin en büyük AVM yatırımcılarından biri olan Torunlar GYO, bu alanda 2016'da iki önemli projeye başlamaya hazırlanıyor. Grup Antalya'da bulunan Depoo Outlet'in yanına otel ve AVM'yi içeren yeni bir proje için harekete geçti.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+-1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Torunlar GYO 5. Levent ödeme koşulları!

Torunlar GYO 5. Levent ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 7 indirim uygulanıyor. Toplam 4 bin 64 adet dairenin yer aldığı proje 516 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Torunlar GYO 5. Levent satış fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Torunlar GYO 5. Levent satış fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

5. Levent Torunlar GYO satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı proje toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 5. Levent Torunlar GYO satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

5. Levent Torunlar GYO satılık!

Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Torunlar GYO proje Haberi

Torunlar GYO proje

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Torun hedeflerini anlattı.


"Hedef, 3 yılda 1.6 milyar TL kira geliri" 

Torun ''Torunlar GYO olarak 2016 yılında AVM, konut, ofis ve otel gibi gayrimenkulün her segmentinde yatırımlarımızı sürdürdük ve 757 milyon TL yatırım harcaması gerçekleştirdik, önümüzdeki dönemde de yatırımlarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Mevcut ve geliştireceğimiz projeler için üç yıl içinde 1.5 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyoruz. Başta 5. Levent, Torun Çenter, Mall of İstanbul 2. etap ve Mall of Antalya olmak üzere projelerimiz için toplam 757 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Bu projelerimiz ve AVM derimiz ile birlikte yaklaşık 10 bin kişiye istihdam ortamı sağlıyoruz. Torunlar GYO portföyünde yer alan Torun Center'da yaşam başladı. Satış ve kiralama çalışmalarımız devam ediyor. Gurme restoran...