26 / 04 / 2024

Toskana Vadisi iletişim

Toskana Vadisi iletişim

Park Village “ tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Toskana Vadisi 3. faz teslimleri 2015'te!

İstanbul Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Toskana Vadisi projesi 8 farklı villa seçeneği bulunduruyor. Toskana Vadisi Evleri 3' üncü faz teslimlerinin 2015 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Vadisi'nde villalar 580 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Toskana Vadisi Evleri 3. fazda 187 villadan oluşuyor. Büyükçekmece Toskana Vadisi teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri!

Tek katlı villa yaşam konsepti olarak tasarlanan Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesinde yer alan konutların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Vadisi 1. Etap için özel fırsat!

Toskana Vadisi 1. etapta 95 bin dolardan başlayan peşinat ödemelerinde 4 bin 150 dolardan başlayan taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Projedeki villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor.

Tek katlı villa yaşamı: Toskana Vadisi projesi!

Oluşturduğu yaşam konseptiyle evden fazlasını sunan Toskana Vadisi 3. Faz, Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle Büyükçekmece'de hayata geçiyor. 1068 dönüm arazi içinde yer alan Toskana Vadisi 187 adet villadan oluşuyor.

Toskana Vadisi satılık!

Toskana Vadisi satılık villa fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede; tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli villalar bulunuyor...

Toskana Vadisi 3. faz fiyatları!

Toskana Vadisi 3. faz fiyatları 450 bin dolardan başlıyor. Satışların bugün başladığı Toskana Vadisi 3. faz projesinde yer alan villaların alanları ise 179 metrekareden başlangıç gösteriyor

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Ankara Ege Vadisi iletişim!

Ankara Ege Vadisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Sinpaş GYO imzası ile inşa edilecek.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Emaar Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığıyla yapılan proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim!

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Toskana Orizzonte projesi Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı tarafından inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak hayata geçirilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Villaları iletişim bilgileri!

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değiştiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Toskana Orizzonte Villaları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Evleri satış ofisi iletişim!

Toplam 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 187 villadan meydana geliyor. Toskana Orizzonte Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgisi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Toskana Orizzonte Emaar iletişim!

Toskana Orizzonte Emaar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa ediliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.Projenin ilk etabı 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Toskana Vadisi iletişim Haberi

Toskana Vadisi iletişim

Yüzyıllarla beslenen mimari mozaik, İstanbul’da Toskana Vadisi’nde “Tek Katlı Villa Yaşam Konsepti” ile buluşuyorPark Village “tek katlı yaşam konsepti” ile birleşerek Büyükçekmece’de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor. 

Adım atıldığı andan itibaren Akdeniz kokan bir hayatın kapılarını aralayan Toskana Vadisi   3. Faz, büyüleyici bir peyzaj dokusu, masalsı bir mimari, Toskana kimliğini ve yaşam değerlerini, İstanbul’un en çarpıcı ve seçkin yerleşimlerinden birinde sunuyor. Zeytinliklerin kokusu ve üzümlerin buğulu yeşiliyle bir dünya mirası olan bu şiirsel vadinin enerjisi ve yaşama kattığı heyecan İstanbullularla buluşuyor.   

Toskana Vadisi'nin diğer fazlarıyla aynı şekilde dizayn edilmiş tek katlı villalar olarak inşa edilecek ve satılacak. Böylece projede üç katlı, iki katlı villalar ve villa dairelerden sonra tek katlı villalarla ürün yelpazesi genişleyecek. Gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren...