28 / 03 / 2024

Tourist Market Turizm iletişim

Tourist Market Turizm iletişim

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Demiral ve Maıs Shewaıkanı ortaklığında kuruldu. 

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli yapıldı!

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık Marketçilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi.  Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli bugün Esenyurt'a yapıldı. 

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Demiral ve Maıs Shewaıkanı ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İTO, Arabian Travel Market'te İstanbul'u tanıtıyor!

İTO, Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı Arabian Travel Market’te “There is only one İstanbul (Bir tane İstanbul var)” sloganıyla tanıtım başlattı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, “Her 5 yabancı misafirden biri Ortadoğu ülkelerinden geldi” dedi

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Adana, Dubai Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı!

Turizm sektöründe faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası üyelerinden oluşan bir grup çalışan, Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai Emirliğinde düzenlenen, "Arabian Travel Market" (ATM) Turizm Fuarina katıldı.

İzmir, İngiltere Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı. Turizm sektörü temsilcilerine şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

İzmir, Londra Turizm Fuarı’nda tanıtıldı!

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan ( İZKA ) yapılan açıklamaya göre, Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market Londra Turizm Fuarı'nda İzmir tanıtıldı.

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Mehmet İşler: Ege’de turizm devletin politikası haline gelmeli!

World Travel Market (WTM) Uluslararası Turizm Fuarı İngiltere'nin Başkenti Londra'da kapılarını açtı. 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda Türkiye, bin metrekarelik stand ile yer alıyor.

Tourist Market Turizm iletişim Haberi

Tourist Market Turizm iletişim

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Demiral ve Maıs Shewaıkanı ortaklığında kuruldu. 

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerinipaketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıdasektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresiyapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satışyapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: İskenderpaşa Mah.Hattat Fehmi Sk.Kardeşler Apt.No:3 A...