29 / 03 / 2024

Toya Moda fiyat

Toya Moda fiyat

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Toya Moda'da teslim için geri sayım başladı!

Moda'da Toya Yapı tarafından inşa edilen Toya Moda'da teslimat için geri sayım başladı. Projede teslim tarihine kadar 13 aylık tüm taksitler Toya Yapı tarafından ödeniyor.

Basın Ekspres Toya Moda'da 120 aya varan kredili ödemelerle!

Peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da 50 ay vade farksız ödeme imkanı!

Toya Moda'da peşinatın %5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla %25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da ilk taksitler hediye!

İstanbul Basın Ekspres'teki Toya Moda dairelerinde 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da banka taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeniyor!

Toya Yapı imzasıyla yükselen projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

Toya Moda'da yüzde 25 peşinatta 50 ay vade farksız ödeme imkanı!

Peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.

Toya Moda'da 120 ay banka kredili ödemelerle!

Toya Moda’da peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuluyor.

Küçükçekmece Toya Moda daire fiyatları!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 426 daire ve 36’ya yakın mağaza bulunuyor. Küçükçekmece Toya Moda daire fiyatları 167 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda Küçükçekmece lokasyon!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazanın yer aldığı projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece lokasyon bilgisi kapsamında Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Hem kira hem kredi taksidi ödemeyin!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de inşa edilen projede 426 daire ve 36 ’ya yakın mağaza yer alıyor. Peki Toya Moda ne zaman teslim?

Toya Moda ödeme tablosu!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı’na 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 426 daire yer alıyor. Toya Moda ödeme tablosu kapsamında teslime kadar kredi taksitlerini Toya Moda ödüyor.

Toya Moda fiyat listesi!

Toya Grubu'nun 426 konut ve 36 dükkan olarak hayata geçirdiği Toya Moda projesinde uygun fiyatlar ve çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda'da evini bugün al, banka kredini Toya ödesin!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda Evleri!

Toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Toya Moda Evleri Aralık 2016 teslim edilmesi planlanıyor.

Toya Moda'da ödeme kolaylığı sağlayan kampanya!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda fiyat Haberi

Toya Moda fiyat


Toya Yapı'nın inşa ettiği Toya Moda projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar devam ediyor. İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de yükselen Toya Moda projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daireler bulunuyor.


Toya Moda Evleri projesinde 1+0 daire tipleri 294 bin liradan, 1+1 daire tipleri 396 bin liradan, 2+1 daire tipleri 617 bin liradan, 3+1 daire tipleri 854 bin liradan başlıyor.


Toya Moda Sefaköy projesi 426 daire ve 36 ticari üniteden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda projesi 21 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Toya Moda Sefaköy'de konut teslimlerine kadar taksit ödemesi yapılmıyor. Projede yüzde 0,99 faiz oranıyla taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Toya Moda'da peşin ödemelere yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.


Toya Moda Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Toya Moda projesinde daireler bu...