18 / 04 / 2024

toya yapı yeni projeler

toya yapı yeni projeler

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Toya Park Topkapı ön talep topluyor! Yeni proje!

Toya Park projesi, Toya Yapı imzasıyla , şehrin yeni karma yaşam projesi olarak, İstanbul’un yeni merkezi lokasyonu Topkapı’da yükselecek.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Volumetrik modüler yapılar yeni trend oldu!

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Atış Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Son yıllarda hayata geçirdiği yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Atış Yapı, devler liginde yerini almayı başardı. 156 milyon liralık ciroya ulaşan şirket yeni projelere odaklandı.

Topuzlar Yapı Mavera Villaları'nda 2,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

Topuzlar Yapı yeni projesini aileler için hayata geçirecek. İstanbul Beylikdüzü'nde site içinde yer alacak projede 20 adet müstakil villa olacak.

toya yapı yeni projeler Haberi

toya yapı yeni projeler


Toya Next projesi Toya Gayrimenkul tarafından, İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükseliyor. Toya Next konut projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Basın Ekspres Toya Next projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor. Üç konut bloğunun tasarlandığı Toya Next Evleri projesinde bir tane de ticaret bloğu olacak.


Toya Next için projenin internet sitesinden ön talep toplanıyor. Toya Next Basın Ekspres projesi için 444 86 92 numaralı telefonu arayarak, projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.




Toya Next konum



 Adres: Basın Ekspres Yolu Evren Mahallesi Bahar Caddesi No :3 Bağcılar



Toya Next Basın Ekspres iletişim

Tel: 444 86 92

Web: http://www.toyanext.com/

Gülcihan...