26 / 04 / 2024

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi adres

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi adres

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Hızır kalafat, Metin Kalafat ve Tülin Türkmen ortaklığında kuruldu.

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de Serkan Hüseyin Şefik tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Yatırım Varlık Kiralama 45 milyon TL kira sertifikası sattı!

Yatırım Varlık Kiralama'nın yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 148 gün vadeli, 45 milyon TL tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.   

Yatırım Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Yatırım Varlık Kiralama nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 400 milyon TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK tarafından onaylanmış Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 3.3 milyon TL'lik kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kupon dönemine ilişkin 3 milyon 396 bin 50 TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,7918!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,7918 oldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon dönemine ilişkin 3 milyon 468 bin 825,00 TL'lik kar payı ödemesi yapıldı.

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi adres Haberi

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi adres

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Hızır kalafat, Metin Kalafat ve Tülin Türkmen ortaklığında kuruldu.

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı,alımı,satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmaktır. 1. Yat kiralama işi yapmak,kara, hava, deniz ya da demiryolu ile turizm amaçlı her türlü taşımacılık yapmak, bu amaçla ve bunlar için gerekli olabilecek araçları imal edebilir, satın alabilir, ithal edebilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir. 2. Faaliyetleri için gerekli know-how, izin, ruhsatname, ihtira beratı, lisans ve imtiyazları yerli ve yabancı sahiplerinden satın alabilir, kiralayabilir ve bağış olarak kabul edebilir ve bunları üçüncü şahıslara kısmen veya tamamen kiralayabilir, devredebilir. 3. Şirketin maliki bulunduğu menkul...