20 / 04 / 2024

trabzon Avni Aker Stadı

trabzon Avni Aker Stadı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Avni Aker Stadı'nın yerinin ne olacağı konuşuldu...

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Trabzon Millet Bahçesi 2020'nin ikinci yarısında tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski Avni Aker Stadı’nın yer aldığı bölgede inşaatına  başlanılan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 29 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Avni Aker Stadyumu millet bahçesi oluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Trabzonspor hem bölgenin hem Türkiye'mizin güzide bir kulübü. Başarılarla dolu tarihi var. Avni Aker Stadyumu'nun yerini ki yaklaşık 57 bin metrekarelik bir alan millet bahçesine çeviriyoruz" dedi..

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Hüseyin Avni Aker Stadı yıkılıyor!

Trabzon Valisi Yavuz: "Avni Aker Stadı'nın temsili yaşatılması için uygun bir bölümü yıkılmadan bırakılacak ve hatıraların yaşatılmasına vesile olacaktır" dedi.

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Trabzonspor'dan Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda!

Resmi açılışı 1951'de yapılan ve bordo-mavili takımın birçok başarısına tanıklık eden tarihi stat, kapılarını son kez taraftara açacak.

trabzon Avni Aker Stadı Haberi

trabzon Avni Aker Stadı


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda Büyükşehir Belediyesinin son bir aylık çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, Meclis üyelerinin sorularını da yanıtladı.


AVNİ AKER STADININ BULUNDUĞU ALAN NASIL DEĞERLENDİRİLECEK?

Meclis toplantısında Avni Aker Stadyumunun bulunduğu alanın ne şekilde değerlendirileceğine dair de açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, “Trabzonspor’umuzun Akyazı’daki yeni stadyumu tamamlanmak üzere. Avni Aker Stadı’nın bulunduğu alanın ne şekilde değerlendirileceğine şehir olarak hep birlikte karar vereceğiz. Orada bir şehir parkı yapacağız. Amatör futbol müsabakalarının oynandığı Yavuz Selim Stadını orada yaşatmak istiyoruz. Yine orada bina olarak büyük olmayacak bir kültür merkezini şehrimize kazandırmak istiyoruz. Çünkü orası okulların fazla olduğu bir bölge. Gerek öğrencilerimiz için ve...