17 / 04 / 2024

Trabzon Çaykara toki son başvuru tarihi

Trabzon Çaykara toki son başvuru tarihi

Trabzon Çaykara TOKİ kura başvuruları bugün sona eriyor. Konut fiyatları 114 bin 52 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru ücreti olarak 500 lira alınıyor.

TOKİ Trabzon Çaykara emekli başvuru dönemi!

TOKİ Trabzon Çaykara emekli başvuru dönemi için yarın son gün. Kura çekiliş tarihi 13 Ocak 2016 olarak belirlenen projede başvuru ücreti olarak 500 lira talep ediliyor.

Trabzon Çaykara TOKİ kura başvuru şartları!

TOKİ Trabzon Çaykara'da emekliye özel olarak 5 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 380 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Trabzon Çaykara TOKİ kura başvuru şartları...

TOKİ'den Trabzonlulara son dakika müjdesi! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara projesi için başvuru dönemini bugün itibariyle başlattı. Proje için son başvuru tarihi 29 Haziran 2022 olarak belirlendi. 

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Trabzon Çaykara projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konut bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Çaykara projesind yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ Trabzon Çaykara projesi 21 Şubat'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konutu 21 Şubat tarihi itibariyle satışa çıkaracak.

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman? İşte TOKİ Çaykara projesi detayları...

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan konutlar için başvurular 21 Şubat tarihinde başlıyor.

Uzungöl Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı ihaleye çıkıyor!

Trabzon Çaykara Uzungöl'de Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı için 30 Haziran'da ihale yapılacak.

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi yarın!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Çaykara toki son başvuru tarihi Haberi

Trabzon Çaykara toki son başvuru tarihi

TOKİ Trabzon Çaykara Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 20 peşinde 240 ay, yüzde 12 peşinde ise 180 ay vade seçeneği sunuluyor. Projede 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 


Trabzon Çaykara TOKİ kura başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Trabzon Çaykara şubesi tarafından kabul ediliyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 75 metrekare olarak tasarlandı. 


13 bin 186 TL peşinatla daire sahibi olunabilen TOKİ Trabzon Çaykara'da 380 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 5 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor. 


Başvuru dönemi bugün sona eren Trabzon Çaykara TOKİ Konutları kura çekimi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede dairelerin satış fiyatları 114 bin 52 TL'den başlıyor. 


Satış duyurusu için