26 / 04 / 2024

trabzon çevre düzenlemesi

trabzon çevre düzenlemesi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un Büyükşehir olmasından sonra Haziran 2015'ten itibaren tüm il sınırlarını kapsayan çevre planı çalışmalarının devam ettiğini ve önümüzdeki haftadan itibariyle ilçe belediyeleri ile toplantılar yapılacağını söyledi.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 25 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKi'den Trabzon Of'a 30 iş yeri müjdesi!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon 38 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 38 yeni konut!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi 38 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Tonya 176 konut ihalesi yarın!

Trabzon İli, Tonya İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 176 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Tonya 176 konut ihalesi yarın! 

Trabzon İli, Tonya İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 176 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

trabzon çevre düzenlemesi Haberi

trabzon çevre düzenlemesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı son toplantısını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. 


Başkan Gümrükçüoğlu meclisin açılışında yaptığı konuşmada Trabzon'un Büyükşehir olmasından sonra Haziran 2015 tarihinden itibaren tüm il sınırlarını kapsayan çevre düzeni planı çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, önümüzdeki haftadan itibariyle belirlenen programa göre ilçe belediyeleri ile toplantılar yapılacağını söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasında, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığınca yapılmış olan Trabzon il idari sınırları içinde çevre düzeni planı, nazım imar planı, uygulama imar planı, imar uygulaması ve Jeolojik Etüt Yapımı danışmanlık hizmet alımı ihalesi' kapsamında planlama çalışmaları 18.06.2015 tarihi itibari ile başlamış olup 150000 ölçekli Çevre Düzeni Planı ana kararlarının oluşması 1:25000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarına altlık oluşturması maksadıyla, 18 ilçemizin belediye başkanları...