26 / 04 / 2024

trabzon Kemerkaya Mahallesi satılık otel

trabzon Kemerkaya Mahallesi satılık otel

Trabzon Belediye Başkanlığı Trabzon Kemerkaya Mahallesi ve Boztepe Mahallesi 'nde yer alan otel, otopark ve spor alanını 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Trabzon'un o ilçesine 94 yeni iş yeri geliyor! Beklenen tarih belli oldu!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Trabzon Büyükşehir'den 60.1 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 14 gayrimenkulü 60 milyon 140 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Maçka'ya 144 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 6 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon'da 25 adet iş yeri inşa edecek! İhalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 25 Adet İşyeri ve 1 Adet Mescit İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

trabzon Kemerkaya Mahallesi satılık otel Haberi

trabzon Kemerkaya Mahallesi satılık otel


Kemerkaya Mahallesi ve Boztepe Mahallesi 'nde yer alan otel, otopark ve spor alanının muhammen bedeli 15 milyon lira, geçici teminat bedeli ise 450 bin lirai olarak belirlendi. İhale 22 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için