25 / 04 / 2024

trabzon kemerkaya mahallesinde satılık arsa

trabzon kemerkaya mahallesinde satılık arsa

Trabzon Belediye Başkanlığından: Trabzon Kemerkaya Mahallesi 'nde bulunan gayrimenkul 20 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak, gayrimenkulün geçici teminat bedeli 120 bin lira olarak belirlendi...

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi Yeşilköy mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 bin 141 metrekare alana sahip.

Trabzon'daki 18 adet iş yeri ile 1 adet depo satışa çıkıyor! 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Pazarkapı Mahallesinde yer alan 18 adet dükkan ile 1 adet depoyu satıyor. Peki depo ile dükkanların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Trabzon'da uygun fiyata arsa satışı! Elinizi çabuk tutun sakın kaçırmayın! 

Trabzon Maçka Belediyesi Başkanlığı'ndan Esiroğlu mahallesinde ve merkezde yer alan 6 adet taşınmaz ihale usulüyle satışa sunuldu. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon Merkez için riskli alan kararı kaldırıldı!

Trabzon İli, Merkez İlçe, Gürbulak Beldesi, Güzelyalı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Riskli Alan İlan Edilmesi hakkında kararın kaldırılmasıyla ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı!

Trabzon’un Zafer mahallesinde düzenlenen kentsel dönüşüm seçimlere yansıdı. Bir apartmanda oturanların itirazı üzerine apartman mahalle sayıldı AKP'li eski il başkanının eşi ise muhtar seçildi.

Trabzon Ortahisar'da 15.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Trabzon Ortahisar Pazarkapı mahallesinde yer alan 4 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 15 milyon 543 bin TL olarak belirlendi.

Trabzon Ortahisar'da 72 gayrimenkul 52,5 milyon TL'ye satılıyor! 

Trabzon Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde yer alan 72 gayrimenkul Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından ihale usulü ile satışa sunuluyor. Söz konusu taşınmazların toplam muhammen bedeli 52 milyon 52 bin 250 TL olarak belirlendi. 

Trabzon Pelitli Mahallesi'nde kira bedelleri ödenecek!

Trabzon Ortahisar Pelitli mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan konutların hak sahiplerini 8 aydır kira ödenmediği iddia edildi. Hak sahiplerinin iki yıllık kiralarının peşin olarak ödendiği açıklandı.

Trabzon Şalpazarı’nda asfalt seferberliği!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesinin beş ayrı mahallesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Ortahisar Belediye Binası ihaleye çıkıyor!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı mahallesinde yapılması planlanan Ortahisar Belediye binasıyla ilgili bilgi verdi.

trabzon kemerkaya mahallesinde satılık arsa Haberi

trabzon kemerkaya mahallesinde satılık arsa


Trabzon Kemerkaya Mahallesi 'nde bulunan 933 metrekare alana sahip gayrimenkulün muhammen bedeli 4 milyon lira, geçici teminat bedeli ise 120 bin lira olarak belirlendi. İhale 20 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için