25 / 04 / 2024

Trabzon Kıratlı yol çalışmaları

Trabzon Kıratlı yol çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yomra ilçesinin Kıratlı Mahallesi yolunda betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Deprem bölgesine inşa edilen konutlar, Bitlis'teki yapı malzemesi üretimini 2,5 kat artırdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma yol açtığı illerde binlerce deprem konutunun yapılması, Bitlis'teki bims (yapı malzemesi) üretimini 2,5 kat artırdı.

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kıratlı ve Mustafa Akbey ortaklığında kuruldu.

Kıratlı Evleri Bademli yüzde 50 peşin ödemelerde 10 ay vade imkanı! 

Kıratlı İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Kıratlı Evleri Bademli projesinde satışlar devam ediyor. Peki Kıratlı Evleri Bademli ne kadar? İşte detaylar...

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Konuttaki arz sıkıntısı dönüşüme sebep oldu! 3+1 ve 4+1'lerin yerini artık 1+1 evler alacak

Konut krizi özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde evlerin boyutlarının küçülmesine yol açtı. Artık 3+1 ve 4+1'lerin yerine 1+1 evler geçiyor...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Xiaomi 14 Pro İşlemcisi Açıklandı: Yüksek Performansıyla Şaşırtacak!

Heyecanla beklenen Xiaomi 14 Pro modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre, bu akıllı telefonun hangi işlemciyle donatılacağı açıklandı ve performans konusunda büyük beklentilere yol açıyor.

İslam Memiş 'Fırsat' diyerek açıkladı! Artık tek yol bu

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklamaları sonrası merakla takip ediliyor. Memiş, yatırımcıya çok önemli uyarı yaptı. İşte tüm detaylar...

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

Depremin tsunami ön raporu geldi: İlk dalga 25'inci, en yüksek dalga 65. dakikada görüldü!

Kahramanmaraş merkezli depremin tsunami ön raporu geldi. Ön rapora göre, Maraş merkezli 10 ilde yıkıma yol açan 2 deprem küçük genlikli tsunamiye sebep oldu. İşte ayrıntılar...

Trabzon Kıratlı yol çalışmaları Haberi

Trabzon Kıratlı yol çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki mahalle yollarında betonlama çalışmalarına süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yomra ilçesinin Kıratlı Mahallesi yolunda betonlama çalışması gerçekleştirildi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kazancı yollarında yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “Yolumuzda son derece kaliteli bir betonlama çalışması gerçekleştirdik. Son derece güzel bir işçilik yapıldı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emek veren tüm mesai arkadaşlarına mahallemize olan katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Trabzon Büyükşehir...