29 / 03 / 2024

trabzon kruvaziyer gemi rezervasyonu

trabzon kruvaziyer gemi rezervasyonu

Trabzon’a bu yıl ilk kurvaziyer gemisinin 12 Nisan’da geleceği, geçtiğimiz yıl 27 kurvaziyer gemisi ağırlayan Trabzon’a bu yıl şuana kadar 40 kurvaziyer gemi rezervasyon yaptırdı...

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Galataport'ta ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak!

Yılda 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Galataport projesinde ilk kruvaziyer gemi Mayıs 2020’de yanaşacak. Proje tamamlanınca 3 milyon ton hafriyat çıkarılması planlanıyor.

Bakanlık'tan Fethiye kruvaziyer gemi iskelesi projesi açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Fethiye'de kruvaziyer gemi iskelesi projesi iddiasına karşılık "Bakanlığımızda onay bekleyen, onay için teslim edilmiş bir proje yoktur" dedi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi turistlerden yoğun ilgi görüyor!

Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu Almanya uyruklu 2 bin 741 turist ile bin 16 personel bulunduğu bildirildi.

Ortahisar Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri imar planı askıda!

Trabzon Ortahisar Akyazı Mahallesi Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri Alanı İmar Planı Değişikliği” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıktı.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi başladı!

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

Alanya'ya kruvaziyer ile bin 529 turist geldi!

Antalya'nın Alanya ilçesine "Ms Europa" ve "Thomson Spirit" adlı iki kruvaziyer ile bin 529 turist geldi. Limana ilk yanaşan Ms Europa adlı Bahama bayraklı gemi oldu

2015'in ilk kruvaziyer gemisi Trabzon Limanı'na demir attı!

Doğu Karadeniz'e ilk kruvaziyer gemisi dün geldi. 250 metre uzunluğundaki 'Hamburg' adlı gemi çoğunluğu Alman vatandaşı olan 264 yolcusuyla Trabzon'a demirledi.

Doğu Karadeniz'e sezonun ilk kruvaziyeri Alman turist getirdi!

Doğu Karadeniz'e bu sezon gelen ilk kruvaziyer gemisi olan ve Trabzon Limanı'na demirleyen Bahama bayraklı, 250 metre uzunluğundaki "Hamburg" isimli gemi, 265 Alman turist taşıyor.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Çanakkale'ye Nisan ayında 14 bin turist gelecek!

Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını anma törenleri için Çanakkale’ye 18- 25 Nisan tarihleri arasında 14 kruvaziyer gemi ile yaklaşık 14 bin Avusturalya ve Yeni Zelandalı turist gelecek.

Trabzon'a gemi inşa merkezi ve üretim tesisi kurulacak!

Trabzon Ticaret Sanayi Odası tarafından Trabzon'a 20 milyon euro maliyetle Peyniraltı Suyu Tozu Üretim Tesisi ve Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi inşa edilecek.

Global Liman İşletmeleri Dubrovnik Gruz Limanı'na talip!

Gruz Limanı ihalesinin, Akdeniz'in en hızlı büyüyen turizm merkezlerinden biri olan Dubrovnik'de kruvaziyer gemi terminali ile otobüs, otopark, ve yönetim binası gibi tamamlayıcı tesislerin yapım ve 40 yıl süreyle işletme hakkı içerdiği açıklandı.

trabzon kruvaziyer gemi rezervasyonu Haberi

trabzon kruvaziyer gemi rezervasyonu


Trabzon’a bu yıl ilk kurvaziyer gemisinin 12 Nisan’da geleceği, geçtiğimiz yıl 27 kurvaziyer gemisi ağırlayan Trabzon’a bu yıl şuana kadar 40 kurvaziyer gemi rezervasyon yaptırdı.


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında “ Kurvaziyer Turizmi“ toplantısı yapıldı. Toplantıya Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, TÜRSAB Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök, Trabzon Liman İşletme Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, TTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.


BELEDİYEDEN PARK SORUNUNA ÇÖZÜM


Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kurvaziyer turizmi ile gelen yolcuların şehirde park alanları sorununu belediye olan destek vereceğini söyledi. Trabzon’un dar alanları bulunmasına karşın,...