29 / 03 / 2024

trabzon kruvaziyer turizmi

trabzon kruvaziyer turizmi

Hoparat Genel Müdürü Meriç Burçin Özer. Hopa'ya kruvaziyer gemilerin gelmesi için neler yapılabileceğini araştırmak için İzmir'de temaslarda bulundu.

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi!

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi. Turistlerin, Hopa Limanı üzerinden Artvin'in tarihi ve turistik yerlerini gezmeleri ve böylece İl'de de yeni bir Turizm hareketliliğinin başlaması temelinde çalışmalara başlandı.

Trabzon'a kruvaziyer gemisiyle 15 bin turist gelmesi hedefleniyor!

Trabzon'a yıl sonuna kadar 15 bin turistin kruvaziyer gemisiyle gelmesi bekleniyor. Kruvaziyer konusunda yürütülen çalışmalara Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve de TÜRKSAB da destek veriyor.

Doğu Karadeniz'in kruvaziyer turizmi başladı!

Doğu Karadeniz'e gelen ve yılın ilk kruvaziyer gemisi olan Bahama bayraklı "Hamburg", Trabzon Limanı'na demirledi. Gemide Alman uyruklu 271 yolcu ile 165 personel bulunduğu öğrenildi...

Trabzon kruvaziyer turizminde iddialı!

Trabzon kruvaziyer turizminde de iddialı. Doğası, kültürel yapısı ve de coğrafi zenginlikleriyle Türkiye' nin önemli merkezlerinden Trabzon, kruvaziyer turizminde de artan turist sayısıyla dikkati çekiyor...

Trabzon'u bu yıl 25 bin turist ziyaret edecek!

Son yıllarda kruvaziyer turizminde ilgi odağı haline gelmeye başlayan Trabzon'a bu yıl 30 gemi geleceği ve 25 bin turistin kenti ziyaret etmesinin beklendiği bildirildİ

Trabzon'da turizm ekonomiye katkı sağlayacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tevfik Güngör bugünkü yazısında Trabzon'daki turizmi ele aldı. İşte o yazı...

TÜRSAB turizm için Yenikapı'ya talip oldu!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Yenikapı yeni liman olacak!

Turizmciler, İstanbul'un yeni limanı olarak Yenikapı'ya göz dikti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Mehmet Akkuş: Arap turizmi Trabzon'a kaydı!

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş: " Arap turizminin Trabzon'a kaydığını görüyoruz " dedi.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi turistlerden yoğun ilgi görüyor!

Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı. Gemide çoğunluğu Almanya uyruklu 2 bin 741 turist ile bin 16 personel bulunduğu bildirildi.

Ortahisar Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri imar planı askıda!

Trabzon Ortahisar Akyazı Mahallesi Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri Alanı İmar Planı Değişikliği” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıktı.

Hopa Kruvaziyer turizmi hedefliyor!

Hoparat Genel Müdürü Meriç Burçin Özer. Hopa'ya kruvaziyer gemilerin gelmesi için neler yapılabileceğini araştırmak için İzmir'de temaslarda bulundu.

Galaport projesi ile kruvaziyer turizmi uçacak!

Kruvaziyer turizmi gözünü Galataport'a dikti. Royal Caribbean Genel Müdürü Bülent Tatlav, "Galataport hayata geçtiğinde sektör yüzde 100 büyür" dedi.

Galataport uçurur!

Kruvaziyer turizmi gözünü Galataport'a dikti. Royal Caribbean Genel Müdürü Bülent Tatlav, "Galataport hayata geçtiğinde sektör yüzde 100 büyür" dedi. İşte Bülent Tatlav'ın sektörle ilgili açıklamaları...

Bodrum'da kruvaziyer turizmi başladı!

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

Kruvaziyer turizmi ile Alanya'ya bin 19 yolcu geldi!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Alanya'ya sezonun ilk seferini yapan "Artania" adı verilen kruvaziyerle çoğunluğu Alman bin 19 yolcu, ilçeye geldi. Artania Limasol Limanı'ndan hareket etti.

İZTO İzmir'in kruvaziyer turizmi projelerini aktardı!

Ak Parti İzmir il Başkanı Bülent Delican, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti.

Kruvaziyer turizmi 75 bine ulaşacak!

TÜRKİYE ve Yunanistan kıyılarında alternatif tatil olanağı sunan kruvaziyer gemilere talep artıyor. Geçen yıl 65 bin turistin tercih ettiği turların bu yıl yeni gemilerle 75 bine ulaşabileceği tahmin ediliyor.

trabzon kruvaziyer turizmi Haberi

trabzon kruvaziyer turizmi
Meriç Burçin Özer, beraberinde Ersel Zafer Oral ile birlikte Çeşme Limanı'nı ziyaret etti. Çeşme Liman Müdürü Celal Ulaş, kruvaziyer liman işletmeciliği konusunda Müdür Özer'e bilgi verdi. Özer. "Son yıllarda yıldızı parlayan kruvaziyer turizminden Artvin'in ve Hopa'nın yararlanması konusunda, bir proje üzerinde çalışıyoruz. Zor bir yola girdiğimizi biliyoruz ama şu ana kadar da ciddi bir yol aldık.Yol haritamızı belirledik. Turistlerin ziyaret edecekleri alanlara yönlendirilmeleri konularında ulaşım hizmetlerinin verileceği alanların oluşturulması, kruvaziyer gemilerinin ihtiyaçlarının karşılanması gibi onlarca kalemden oluşan çalışma önümüzde duruyor. Hedefimiz 2017 yazında Hopa Limanı'na ilk kruvaziyer geminin gelmesini sağlamaktır" dedi. 


Karadeniz'in...