19 / 04 / 2024

Trabzon Sürmene yol yenileme çalışmaları

Trabzon Sürmene yol yenileme çalışmaları

Her gün Trabzon’un en az 10 ila 15 ayrı noktasında asfaltlama ya da betonlama çalışması icra eden Büyükşehir Belediyesi, Sürmene ilçesinin Yeşilköy ve Yazıoba mahallerinde de betonlama çalışması gerçekleştirdi.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Zigana Tüneli açılıyor: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşecek!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan törenle bugün açılacak. İşte detaylar...

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 2909 ada, 1 parsel ve Bir Kısım Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Sancaktepe Samandıra Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 6679 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde yol göründü!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Blok montajların tamamlanmasıyla dev köprünün yolu gün yüzüne çıktı. 

Çin'de konut satışları yüzde 0,4 arttı!

Koronavirüsün yol açtığı ekonomik krizden toparlanmaya  çalışan Çin'de ucuz kredilerin  etkisi ile konut satışları yüzde 0,4 arttı.

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kuraları bugün çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Sürmene 4. Etap projesinde yer alan 94 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

Kira yerine seks: Covid-19 sürecinde kiracılara yönelik cinsel taciz vakaları arttı!

Koronavirüs krizinin yol açtığı ekonomik güçlükler sebebiyle ev kirasını ödemekte zorlanan kiracılar, ev sahiplerinin artan "kira yerine seks" talebiyle karşı karşıya kaldı.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Trabzon Sürmene yol yenileme çalışmaları Haberi

Trabzon Sürmene yol yenileme çalışmaları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon il genelinde başlatmış olduğu yol seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Trabzon’un en az 10 ila 15 ayrı noktasında asfaltlama ya da betonlama çalışması icra eden Büyükşehir Belediyesi, Sürmene ilçesinin Yeşilköy ve Yazıoba mahallerinde de betonlama çalışması gerçekleştirdi.


Yeşilköy Mahalle Muhtarı Yusuf Öksüz, mahallelerinde yapılan çalışmadan ötürü duydukları memnuniyeti ifade ederken, “Burada betonlanmakta olduğumuz yolumuz uzun yıllardır gerekli yatırımları alamıyordu. Büyükşehir Belediyemiz bu soruna el attı.


Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz. Şehrimizde büyük bir yol seferberliği başlatmış olduğunu biliyoruz. İnşallah bu sürede tüm yol sorunlarımız çözüme kavuşacaktır” diye konuştu.



Trabzon Büyükşehir...