29 / 03 / 2024

Trabzon Vakfıkebir toki emekli satılık

Trabzon Vakfıkebir toki emekli satılık

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatları 107 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede 12 bin 400 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Trabzon Vakfıkebir'deki millet bahçesi 11.7 milyon TL'ye mal olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 seçimlerinden önce seçim vaatlerinden olan millet bahçelerine bir yenisi daha eklendi.

TOKİ yeni millet bahçesi projelerine 74 milyon lira harcayacak!

TOKİ; Mersin, Malatya ve Trabzon’da yapılacak millet bahçeleri için yaklaşık olarak 74 milyon TL harcayacak. Millet bahçeleri projelerinde millet kıraathanelerine de yer verilirken Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne ise ‘Ekmek Müzesi’ inşa edilecek...

Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi tasarımıyla dikkat çekiyor!

36 şehirde 7 milyon 403 bin metrekarelik alanda 97 millet bahçesi projesi yürüten TOKİ, 18 projenin ihalesini gerçekleştirerek yapımına başladı. Yeni uygulamalardan biri olan Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesi Karadeniz'in doğasıyla uyumlu tasarımıyla dikkat çekiyor...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de yapılacak...

Vakfıkebir Millet Bahçesi 10 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül tarihinde yapılacak.

Vakfıkebir Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Vakfıkebir'e millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Vakfıkebir OSB tanıtıldı!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde organize sanayi bölgesi kurulacak yeterlikte düz yer bulunamayınca dağın tepesine organize sanayi bölgesi kurulmasına karar verildi. 

Trabzon Vakfıkebir'e yeni OSB geliyor!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulumu için düz yer olmayınca organize sanayi bölgesi yöredeki dağın tepesine kurulacak. 

Trabzon Vakfıkebir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap projesinde yer alan konutlar için son teslim günü bugün olarak belirlendi.

Trabzon Vakfıkebir toki emekli satılık Haberi

Trabzon Vakfıkebir toki emekli satılık

Trabzon Vakfıkebir TOKİ 2. Etap'ta konutlar 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuru ücreti olarak 500 TL alınan projede 47 daire emekli vatandaşlara özel olarak satışa çıkarılıyor. 


TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap son başvuru tarihi 30 Aralık 2015. Kura çekimi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede aylık 358 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. 


Başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Trabzon Vakfıkebir şubesince kabul edilen Trabzon Vakfıkebir TOKİ Konutları fiyatları 107 bin 500 TL'den başlıyor. 


TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta yüzde 20 veya yüzde 12 peşinatta; kalan daire bedeli sırasıyla 240 ay veya 180 ay vadelendiriliyor. Projede taksit ödemelerinin teslimden itibaren başlaması planlanıyor. 


Satış duyurusu için