25 / 04 / 2024

Trabzonspor başkanlık seçimleri

Trabzonspor başkanlık seçimleri

Trabzonspor kulübünün olağanüstü genel kurulu toplantısı dahilinde yapılan yeni yönetim kadrosunun asil üyelerinin içinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren isimler yer alıyor...

Konut satışında yeni dönem! Göç İdaresi Başkanlığı kısıtlama getirdi: Tutar 2,5 kat arttı

Göç İdaresi Başkanlığı, vatandaşlık almak isteyen yabancılar için konut satışı alt sınırını 250 bin dolardan 400 bin dolara yükseltmişti. Yabancılara yönelik konut satışı Eylül ayında yüzde 42 oranında azalırken, aynı kurum yabancılara ikamet amaçlı konut satışı alt limitini de 75 bin dolardan 200 b

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Gelir İdaresi Başkanlığından 2000 kişilik personel alımı! İşte yazılı sınavın tarihi açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı kısaca GİB bünyesinde çalışmak üzere 2023 yılı için 2000 kamu personel alımı konusunda açıklama yaptı. Başvurular başladı. Alımların yazılı sınav ile yapılacağı duyuruldu.

Kamuya giremeyen kalmayacak! Belediye Başkanlığı personel alımı yapacak! Aman bu tarihlere dikkat

Çüngüş Belediye Başkanlığı’ndan istihdam sağlamak amacı ile bir iş fırsatı çıktı. Başkanlık, cazip şartlar ile personel alımı sağlayacak. İşte detaylar…

TÜSİAD'da flaş yönetim değişkliği! Başkanlık koltuğuna sürpriz isim geldi

Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin tepe yönetiminde sürpriz bir değişiklik yaşandı. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın şaşırtan çıkışı sonrası adı başkanlık için önerilen Orhan Turan, Simone Kaslowski'den görevi devraldı.

Kore'deki fahiş konut fiyatlarına çözüm geliyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat, bugünkü köşesinde Kore Başkanı Yoon Seok-joul tarafından masaya yatırılan konut sorununu ve çözümünü kaleme aldı. İşte Osman Arolat'ın 'Kore’nin başkanlık seçimini okumak' başlıklı yazısı...

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya tesisleri açıklaması!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz bugünkü köşesinde Galatasaray'ın başkanlık seçimini ve kulübe ait gayrimenkullerdeki son durumu kaleme aldı.

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzonspor başkanlık seçimleri Haberi

Trabzonspor başkanlık seçimleri


19 Mayıs Spor Salonu' nda gerçekleştirilen Trabzonspor'un olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunda yeni başkan belli oldu. Toplantıda Hakan Kulaçoğlu, Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy'un başkanlık için yarıştığı toplantı sonucu Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu seçildi. 



Çeşitli sektörlerden katılımın olduğu Trabzonspor'un yönetim kadrosu bünyesinde inşaat sektöründen de isimler yer aldı. Trabzonspor'un yönetim kadrosu asil üyeleri içerisinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, Sebahattin Çakıroğlu, Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu ve Dusa İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin sahibi Mehmet Uğur Bozoğlu yer alıyor. 


Trabzonspor'un yönetiminde söz sahibi olacak asil üyelerin tam listesi ise şu şekilde:  Ali Kemal Başaran, Yaşar Aşcıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Murat Türköz, Ali Uzunay, Seyfettin Tayfun Kahyaoğlu, Köksal Güney, Abdi...