29 / 03 / 2024

Trakya Cam Akademisi Buluşması ne zaman yapıldı

Trakya Cam Akademisi Buluşması ne zaman yapıldı

Ebru Şapoğlu, Rixos Dawtown Otel'de gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılarda cam seçiminin önemi ve ürün çeşitliliği konularında turizm ve inşaat sektörü temsilcilerine yönelik "Trakya Cam Akademisi Buluşması" düzenlendiğini söyledi.

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin camları yenilendi!

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Trakya Cam yenilikçi ürünleri ile enerji maliyetlerini düşürüyor!

Enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 30'unun binalardan gerçekleştiği ve binalardaki ısı kayıplarının yaklaşık yüzde 30'unun yalıtımsız pencerelerden kaynaklandığı düşünüldüğünde, cam ile sağlanacak yalıtımın önemi ortaya çıkıyor.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Trakya Cam, ‘T Buluşmaları’nın ilkinde ünlü Japon mimar Sou Fujimoto’yu ağırladı!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam’ın bu yıl ilk kez düzenlediği ‘T Buluşmaları’, İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Mimarinin Şeffaf Yüzü” sloganıyla düzenlenen etkinliğe, dünyaca ünlü mimar Sou Fujimoto konuşmacı olarak katıldı.

Mimar Sou Fujimoto T buluşmaları konferansı 11 Aralık'ta!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş. tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘T Buluşmaları’, 11 Aralık 2014, Perşembe günü İş Sanat Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Trakya Cam Akademisi çalışmalarına devam ediyor!

Avrupa'da 3'üncü, dünyada 6'ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam. Türkiye'de bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmek amacıyla başlattığı çalışmalarını 'Trakya Cam Akademisi' ile sürdürüyor...

Trakya Cam Akademisi camda doğru tercihin önemini anlatıyor!

Avrupa’da 3’üncü, dünyada 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın yapı sektörü profesyonelleri ve temsilcilerine yönelik olarak hayata geçirdiği ‘Trakya Cam Akademisi’, 26 Kasım 2014 tarihinde Antalya’da düzenlendi.

Trakya Cam Akademisi Buluşması ne zaman yapıldı Haberi

Trakya Cam Akademisi Buluşması ne zaman yapıldı


Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, binalarda pencerelerden kaynaklanan ısı kayıplarının yılda 5 milyar liranın havaya uçmasına neden olduğunu bildirdi


Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, Rixos Dawtown Otel'de gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılarda cam seçiminin önemi ve ürün çeşitliliği konularında turizm ve inşaat sektörü temsilcilerine yönelik "Trakya Cam Akademisi Buluşması" düzenlendiğini söyledi.  


Enerji tasarrufunun sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli gündem maddesini oluşturduğunu ve enerji tasarrufunda binalardaki cam ve yalıtımın etkin rol üstlendiğini dile getiren Şapoğlu, en ucuz enerjinin tasarruf edilen enerji olduğunu kaydetti.  


Trakya Cam olarak binalarda cam ve yalıtım ile enerji tasarrufu sağlanması konusunda toplumsal bilinci artırmaya yönelik etkinlikler düzenlediklerini anlatan Şapoğlu, Türkiye'nin ihtiyacı olan enerjinin yüzde 74'ünü ithal ettiğini bildirdi. 


Kullanılan enerjinin üçte birinin de binalarda...