19 / 04 / 2024

Trakya Camın ödülü

Trakya Camın ödülü

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Türkiye çıkışlı Ford E-Transit Altın Ödüle layık görüldü!

Ford E-Transit, Euro NCAP tarafından ticari araçlar kategorisinde altın ödül sahibi oldu. İşte elektirikli ilk ticari aracın merak edilen tüm detayları haberimizde...

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

İSTİM'e En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı ödülü!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen "Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi...

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

Acun Ilıcalı ödül olarak ev verir mi?

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında 'Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın ödül olarak ev verebileceğini açıkladı.

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

25. Altın Çekül Ödülleri sahiplerini buldu!

“Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” ve “Altın Çekül Fikir Ödülü” kazananları açıklandı. 1991 yılından bu yana düzenlenen yarışma Türk Yapı sektöründeki yeni ürün ve teknolojileri, özgün fikirleri desteklemek amacıyla düzenleniyor.

Akfen Holding'e Kurumsal Dönüşüm Ödülü!

Akfen Holding, 2017 SAP Kalite Ödülleri’nde ‘Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation’ kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu..

25. Altın Çekül Ödülleri başvuruları başladı!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin düzenlediği, yapı malzemesi alanında yeni ürün, teknoloji ve fikirleri desteklemek amacıyla düzenlenen 25. Altın Çekül; “Yapı Ürün Ödülü” ve “Fikir Ödülü”ne başvurular başladı.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

24. Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü ve Fikir Ödülü açıklandı!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen “Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” ve “Altın Çekül Fikir Ödülü” kazananları açıklandı.

Altın Çekül için son gün 14 Ekim!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin YEM Ödülleri Projesi kapsamında, 24. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ve Altın Çekül “Fikir Ödülü”ne başvurular devam ediyor. Son gün 14 Ekim 2016.

Altın Çekül Ödülleri sahiplerini bulacak!

Bu yıl 24'üncüsü verilecek olan yapı malzemesi sektörünün en büyük ödülü Altın Çekül ''Yapı Ürün Ödülü ve ''Fikir Ödülü''ne başvurular başladı.

Trakya Camın ödülü Haberi

Trakya Camın ödülü

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü. İstanbul Yapı Fuarı’nda gerçekleştirilen törende Trakya Cam adına ödülü Trakya Cam Kaplamalı Camlar ve Enerji Camları Ürün Müdürü Tansu Kumru aldı.


24.04.2015 – Türkiye’nin lider, Avrupa’nın üçüncü büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş., yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda mimar ve tasarımcıların taleplerini karşılayabilmek amacıyla üstün performanslı yeni ürünler geliştirip pazara sunuyor. Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam, mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleri ile ürün gamını geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor.

Trakya Cam, Çatı ve Cephe dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü organize edilen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’ kapsamında, ‘Yılın Cephe Malzemesi/Sistemi’...